Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ!


     Πλησιάζει η ώρα της πτώσεως των εθνοπροδοτών! Η νύχτα αυτή δρομολογεί την τελική προσέγγιση προς το τέλος τους! Για μας τους Έλληνες η πτώση αυτή δεν είναι αρκετή. Απαιτούμε να λογοδοτήσουν οι προδότες ενώπιον  Λαϊκών Δικαστών, των μόνων αδέκαστων κριτών όλων αυτών που ευτέλισαν Ελλάδα κι Έλληνες!  


     Είναι χαρακτηριστική η σπουδή όλων των προδοτών του κ(Υ)οινοβουλίου, παρά τις εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις τους που οδήγησαν τη Χώρα στη σημερινή καταισχύνη της να διατηρηθούν στο προσκήνιο και να συνεχίσουν να θεωρούνται απαραίτητοι για τη "διακυβέρνησή" της.

     Οι κ(Υ)οινοβουλευτικοί αλήτες εν χορώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι μόνον αυτοί μπορούν να συνεχίσουν να ...κυβερνούν και όχι κανένας άλλος! Σαν εφιάλτης ήχησε στ' αφτιά μας η "συγχορδία" των μητραλοιών Ε.Βενιζέλου και Γ. Καρατζαφέρη οι οποίοι από το βήμα του σκυλοβουλίου τους μας είπαν ότι μόνον οι πολιτικοί μπορούν να κυβερνήσουν και όχι Επιστήμονες-τεχνοκράτες όπως απαιτεί η παρούσα στιγμή, φοβούμενοι τις συνέπειες εκ της απομακρύνσεώς τους από τους θώκους της προδοτικής και ανίκανης εξουσίας που μέχρι τώρα άσκησαν.
  
     Ο Ελληνικός Λαός απαιτεί ΚΡΕΜΑΛΕΣ στου Γουδή για τους προδότες και ανάθεση της διακυβερνήσεως σε ακομμάτιστους Επιστήμονες-τεχνοκράτες με Ελληνική συνείδηση και επάρκεια γνώσεως των αντικειμένων τους. 

ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΩΝ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ !

ΟΥΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.