Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΕΣ  "ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ"


Τίποτε πιο όμορφο να αρχίζεις με το φως ενός ουράνιου τόξου...


...και να τελειώνεις με το φως του χειμωνιάτικου φεγγαριού!



Με χαμηλή θερμοκρασία και χιονόνερο...



     Δε χρειάστηκε και πολύ για να καταλάβουμε ότι αυτή η Ομάδα είναι "παντός καιρού"! Με θερμοκρασία μόλις 6C και χιονόνερο προπονηθήκαμε με απίθανο συντονισμό, ευστοχία και κέφι, μέχρι αργά το βράδυ, πηδώντας και τοξεύοντας υπό το φως του φεγγαριού. 


     Κουκουλωμένοι υπό το χιονόνερο αλλά απολύτως ψύχραιμοι και ...απαθείς, στη Γραμμή Βολής, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο της Προπονήσεως και, αμέσως μετά, ξεχύθηκαν για ένα ζέσταμα τρέχοντας ανάμεσα στον κατάφυτο χώρο.


     Αναζωογονημένοι, ευτυχείς και με τη Στέλλα μας να μας κάνει να διασκεδάζουμε χωρίς να θέλουμε να εγκαταλείψουμε τον προπονητικό μας χώρο, περάσαμε πανέμορφες στιγμές χειμωνιάτικης ..."θαλπωρής"!



Και Ιππέας και Τοξότης και ...καλλιτέχνης!





  









     Σύνθεση ταλέντων ο Αλέξανδρός μας! Ιππέας, Τοξότης και καλλιτέχνης εξ ...επαγγέλματος ως κοσμηματοποιός! Ανέλαβε να κατασκευάσει την καρφίτσα της Ομάδος μας και μόλις μας έδειξε την πρώτη επεξεργασία.


     Κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ασήμι με σμάλτο, πριν καν ολοκληρωθεί, αποτελεί ήδη ένα πραγματικό κατασκευαστικό κόσμημα!  Όταν η επεξεργασία ολοκληρωθεί, η καρφίτσα θα διατίθεται αποκλειστικά από τον κατασκευαστή της και θα γίνει σχετική ανάρτηση στους Ιστοτόπους μας προς ενημέρωση των Μελών μας και των Φίλων μας, ώστε να μπορούν να την προμηθευτούν. Θα είναι, πραγματικά, συλλεκτική!


Ναι, μία Epic Rock  Όπερα για την Ελλάδα. 


     Κάποιοι απόρησαν για την πρόσκλησή μας με την οποία ζητάμε νέους Μουσικούς! Είπαμε, ως "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" παράγουμε Πολιτισμό και αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε ένα όραμά μας : να παρουσιάσουμε ένα υπαίθριο νυχτερινό μουσικό θέαμα σ' έναν από τους πλέον ιδανικούς ανοικτούς χώρους του λεκανοπεδίου, με έφιππες συγκρούσεις, φωτιές, πολυσχηματικές και πολυπρόσωπες αναμετρήσεις, κυρίως, ιστορικές αναφορές και αλληγορίες, πάντα υπό τους ήχους της Εpic Rock. To λιμπρέτο και η σκηνογραφία είναι ήδη έτοιμα και απομένει η υλοποίησή τους η οποία θα αποτελεί και δείγμα των ικανοτήτων της Ομάδος μας τόσο επί "σκηνής" όσο και πίσω απ΄ αυτήν. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα γι' αυτή την οπερική βραδιά που οι "υποψιασμένοι" την περιμένουν από τώρα με αγωνία... Γιατί, είπαμε, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" παράγουμε Πολιτισμό!   


     Kαι πριν κλείσουμε, θα θέλαμε να σας αποχαιρετίσουμε με ένα Ούγγρικο τραγούδι αφιερωμένο στον έρωτα, ...ναι, ...ναι, σ' εκείνο το τοξοφόρο μικρό θεό που με τις σαιτιές του δίνει νόημα στη ζωή μας! Απολαύστε τη θεσπέσια φωνή της Kovács Nóri και τη μουσική του συγκροτήματος "Motiva Ζenekar" ("Μουσικά Μοτίβα") κι αφιερώστε το όπου θέλετε! Εγώ θα το αφιερώσω στη Φλώρα και στην Ομάδα μας! Κι αν θέλετε και να το σιγοψιθυρίσετε :

Piros pántlikámat fujdogálja a szél,
Köszönöm galambom, hogy eddig szerettél,
Verjen meg a csillagos ég, ha elfelejtettél.
Arról sem tehetek, ha már megvetettél,
Hogyha rajtam kívül másokat szerettél,
Verjen meg a jeges eső, amér' hűtlen lettél.
A bazsarózsának lehajlott az ága,
Én is elhajlottam egy hűtlen szavára,
Mit ér a rózsafa piros rózsa nélkül,
Mit ér a szerelem igaz hűség nélkül.




KAΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.