Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΟΠΟΥ ΑΣΥΝΤΑΚΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ...

...ΕΚΕΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ!


     Το, εν εξελίξει, δημοκρατικό πραξικόπημα των 301 προδοτών του κ(Υ)νοβουλίου κορυφώνεται με την βία της επιβολής ενός συνεχιστή του μίσθαρνου έργου του προδότη Γ.Α.Παπανδρέου προκειμένου ο τελευταίος και η συμμορία των 301 συνενόχων να αποφύγουν την, αναβράζουσα, οργή του Ελληνικού Λαού! Σήμερα πρόκειται να ..."ορκισθεί" ο Λουκάς Παπαδήμος ως "πρωθυπουργική" μαριονέτα περιωρισμένης ευθύνης, πλαισιωμένος από κομματικά ανδρείκελα συνυπεύθυνα για το έσχατο κατάντημα της Χώρας!

     Η "πρωθυπουργική" μαριονέτα Λουκάς Παπαδήμος δεν μπορεί να θεωρείται παρά μόνον ως συνέχεια του εθνικού καταντήματός μας διότι υπήρξε ο σύμβουλος του αρχιενόχου-υπαιτίου που ωδήγησε την Χώρα στην παρούσα κατάσταση, άρα, η παρουσία του συμβούλου του αρχιενόχου-υπαιτίου Λουκά Παπαδήμου στο πηδάλιο της Χώρας ουδεμία προσδοκία βελτιώσεως παρέχει! Εν όψει, δε, ότι η υπό ορκωμοσία "κυβέρνηση" θα εμπεριέχει και τους ίδιους βασικούς ενόχους οι οποίοι, ως στελέχη των προηγουμένων συνυπαιτίων ενόχων "κυβερνήσεων" συνετέλεσαν στην παρούσα καταστροφή της Χώρας, τότε αντιλαμβανόμεθα ότι το "νέο" "κυβερνητικό" σχήμα δεν αποτελείται παρά από τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα του πολιτικού παρελθόντος "εμπλουτισμένο" με θλιβερά κομματικά διανθίσματα του υπό απόρριψη -ανυπάρκτου- κ(Υ)νοβουλευτικού ...μέλλοντος!

     Η "πρωθυπουργική" μαριονέτα Λουκάς Παπαδήμος, καθ' ην στιγμή δεν έχει καταθέσει κυβερνητικό πρόγραμμα, καλείται παρανόμως και αντισυνταγματικώς από τον Κάρολο Παπούλια να σχηματίσει Κυβέρνηση αορίστου χρόνου. Έτσι, με την "πρωθυπουργοποίησή του, οι πράξεις και παραλείψεις του πρόκειται να δεσμεύσουν τον Ελληνικό Λαό ο οποίος ούτε γνωρίζει το τι προτίθεται να εφαρμόσει και ουδεμία λαϊκή εντολή έδωσε! Άρα, εν όψει αυτών των πραξικοπηματικών μεθοδεύσεων, καταλύεται το  πνεύμα και το γράμμα του Συντάγματος λόγος για τον οποίο ο Ελληνικός Λαός έχουμε καθήκον να εξεγερθούμε κατά των πραξικοπηματιών και να τους κρεμάσουμε!

     Βρισκόμαστε στο πιο βαθύ σημείο της σύγχρονης ελληνικής "νύχτας" αλλά τούτο σημαίνει ότι βρισκόμαστε ακριβώς ΠΡΙΝ το ξημέρωμα! Θα νικήσουμε το σκοτάδι όπως πάντοτε! Και αυτό είναι το μόνο βέβαιο!

 Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ :
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟΥ ΓΟΥΔΗ!

 

O Oύγγρος Rosa Sandor απελευθερώνει τους συμπατριώτες του!

 
Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.