Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Το τηλεφώνημα που λάβαμε από ένα εξαίρετο Μέλος της Ομάδος, τον Κωνστναντίνο, ήμασταν βέβαιοι ότι θα ήταν καθοριστικό. Ο καλός μας φίλος ζητούσε την έγκριση για να φέρει στην Ομάδα έναν 32χρονο φίλο του ο οποίος παρεμποδίζεται κινητικά από ένα σοβαρό εκ γενετής πρόβλημα. Η απάντησή μας, βεβαίως, ήταν θετική, διότι δεν πιστεύουμε ότι η ικανότητα είναι προνόμιο των "αρτιμελών" αλλά εκείνων που καταφέρνουν να ...συλλογίζονται.
Έτσι, μετά από μία συγκλονιστική προσέγγιση κι εμπειρία σήμερα είμαστε ευτυχείς διότι ο Μιχάλης μυήθηκε στην Τοξοβολία κι ετόξευσε κατά τον καλύτερο τρόπο! Και όχι μόνον : μας απεκάλυψε ότι δε λατρεύει απλώς την Ιππασία αλλά ιππεύει από τεσσάρων ετών παρά την κινητική του κατάσταση αφού, βεβαίως, τον ανεβάσουν στον Ίππο! Και η ειδικότητά του είναι η εκπαίδευση Ίππου στην Φυσική Ιππασία, κάτι που αδημονεί να το κάνει μαζύ μας!
Μπορεί μέχρι σήμερα η Ομάδα μας να έχει ακολουθήσει την πλέον λαμπρή πορεία πέραν κάθε προσδοκίας, μπορεί ήδη να έχουμε κατακτήσει μία πρώτη παγκόσμια διάκριση, αλλά η παρουσία του Μιχάλη είναι εκείνη που δικαιώνει την ύπαρξή της. Και, ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνο που μας τον έφερε κοντά μας!



ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ


     Είναι γνωστή η ανασφάλεια όσων δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους και χειρότερα με τους άλλους! Κυρίως, όσων επιθυμούν τη θανάτωση της κατσίκας του γείτονα αντί να επιδιώκουν την ευημερία της δικής τους κατσίκας! Έτσι λοιπόν και κατά τρόπο τελείως παράνομο και αυθαίρετο η, επίσης φιλοξενουμένη στον χώρο του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου, "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" χωρίς να έχει καμία δικαιοδοσία, κατά την διάρκεια της απουσίας μας τοποθέτησε ...λουκέτα στις εισόδους της εγκαταστάσεως την οποία μας έχει παραχωρήσει δι αποφάσεώς της η διαχειριζόμενη "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ" Α.Ε.!     Βεβαίως, με την συνδρομή των υπαλλήλων Ασφαλείας του χώρου και των αρμοδίων  οργάνων της παραχωρούσης "Ε.Τ.Α." Α.Ε. και αφού κατετέθη καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Μαρκοπούλου, η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" αφήρεσε αμέσως τα παράνομα λουκέτα της και τα έβαλε εκεί που έπρεπε αντί σε ξένη πόρτα. Το ερώτημα όμως παραμένει: "Νομικό Τμήμα" δεν διαθέτει η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" ώστε, τουλάχιστον, να ξέρει ΠΟΥ μπορεί νομίμως να τα βάλει; Eμείς, ως ένας εργωδέστατος Οργανισμός ασχολούμεθα καθημερινώς με το αντικείμενό μας και δε μας μένει χρόνος ούτε για μια μικρή ανάπαυλα, εκείνοι τόσο ελεύθερο χρόνο διαθέτουν ώστε να κλειδώνουν θύρες που δεν τους ανήκουν με λουκέτα που, πάντως, κοστίζουν; Από πλευράς μας, πάντως, επαναλαμβάνουμε την ειλικρινή πρόθεσή μας να συνδράμουμε την "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" στην ανάπτυξη της δικής της "κατσίκας" με όλη την καλή μας διάθεση. Διότι και άφθονο γρασίδι υπάρχει γύρω μας και πολλές κατσίκες μπορούν να εκτραφούν ώστε όλοι να είμαστε ευτυχισμένοι!


     Κατά τα λοιπά, αυτό το σαββατοκύριακο υποδεχθήκαμε ακόμη εννέα νέα Μέλη τα οποία όχι μόνον ασκήθηκαν μαζύ μας αλλά κι εξέφρασαν την χαρά τους για τις υποδειγματικές συνθήκες του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου. Είμαστε ευτυχείς διότι μαζύ μας, με τον αυτονόητο σεβασμό προς αυτό τον χώρο που δημιούργησε με τις θυσίες του ο Λαός μας, τα υπερ-300 Μέλη μας απολαμβάνουν ιδανικές συνθήκες αθλήσεως. 
  

     Και το βράδυ της Κυριακής ένας πολύ μεστός και πλήρης συμπερασμάτων "Κύκλος" έγινε, λόγω θερμοκρασιών, σε εσωτερικό χώρο, για να συσφίξει τις σχέσεις μας και να αποχαιρετίσουμε το προπονητικό διήμερό μας με τα καλύτερα συναισθήματα και εντυπώσεις.

     Θερμά ευχαριστούμε τον Δημήτρη, τον Αρπάλυκο, τον Ιωάννη και τον Σταμάτη για τις προθερμάνσεις και Προπονήσεις που με επιτυχία διεκπεραίωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.