Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

MIA "GRACE PATRICIA KELLY" ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ..."ΝUR"

 MIA "GRACE PATRICIA KELLY" 

ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ..."ΝUR"



     Aν, πράγματι, ισχύουν τα όσα λέγονται περί «μετεμψυχώσεως» και «μετενσαρκώσεως», σήμερα δεν ήμασταν στο Κορωπί αλλά στην Provence-Alpes-Côte d'Azur όπου μας συνάντησε μια σκεπτομορφή η οποία άφησε πίσω της την Cathédrale de Notre-Dame-Immaculée για να περπατήσει μαζύ μας στο γραφικότατο Èze και, κατόπιν, αφού χαρήκαμε την θέα της Côte d'Azur καταλήξαμε στους εξωτικούς κήπους του Μονακό. Μπορεί αυτή η φορβάδα να λέγεται «Nur» αλλά η θωριά, η κίνηση και η συμπεριφορά της, αν ήταν γυναίκα θα ήταν σίγουρα η Grace Patricia Kelly!

     Συνεδρία δεύτερη, σήμερα, με την Nur για την ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης της προς τον Άνθρωπο και, μετά την πρώτην, εισαγωγική ρυταγώγηση, τούτη τη φορά, παρενθέτουμε την δυσκολία των διαγωνίων βαλβίδων με ό,τι αυτές συνεπάγονται και ...συνεπάγονται πολλά!

     Αυτές οι διαγώνιες βαλβίδες αιφνιδιάζουν το "επίπεδο" της κινήσεως του Ίππου και τον υποχρεώνουν σε αναθεωρήσεις προσοχής και αυτοσυγκεντρώσεως, του συμπεριφέρονται ..."ενοχλητικώς" και του προξενούν ανησυχία, ενώ εμείς επιδιώκουμε την διατήρηση της ηρεμίας του και της ομαλής κινήσεως και στάσεως παρά την ύπαρξη αυτού του δυσχεραντικού "παρεμβάσματος".

     Και η ρυταγωγούμενη ...Grace μας, η Nur μας θέλαμε να πούμε, αν και στην αρχή είχε σοβαρές επιφυλάξεις, βοηθήθηκε να τις ξεπεράσει και να κινηθεί ομαλώς πάνω από αυτές ακόμη και όταν, από κάποια πρώτην αδεξιότητα, αυτές έπεσαν πίσω από τα οπίσθιά της!

       Μέσα στο αυστηρό εικοσάλεπτο της συνεδρίας, η εμπιστοσύνη της Nur  ενισχύθηκε τόσο ώστε σταματούσε με ηρεμία επάνω ακριβώς από τις βαλβίδες χωρίς φοβικούς ενδοιασμούς!  

     Και μετά, το ευγενέστατο και πανέμορφο τετράποδο με διαβεβαίωσε ότι όλοι οι Ίπποι δεν είναι παρά αριστοκρατικές υπάρξεις με ...ουρά!

     Κι όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε, οποία έκπληξη, πίσω μας είχε παρκάρει ένα ...γνωστό βαν Ιππομεταφορών (με ολλανδικές πινακίδες) του εξαιρετικού μεταφορέως Ίππων Γιάννη Βασιλείου και ήταν αυτό που, όταν ολοκληρώσαμε τις επιδείξεις της Ομάδος μας στην 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης προς την οποία μας είχε μεταφέρει ο συγκεκριμένος Ιππομεταφορέας, μας επέστρεψε πίσω στην Αθήνα! 

     Τότε, είχε κηρυχθεί μια απεργία, γενικώς, των μεταφορέων και δεν μπορούσε να κινηθεί οιοδήποτε φορτηγό στις εθνικές οδούς με κίνδυνο να παραμέναμε "όμηροι" της Θεσσαλονίκης, όμως, ο πάντοτε εξυπηρετικός Γιάννης Βασιλείου μας έστειλε το συγκεκριμένο όχημα το οποίο λόγω των ξένων πινακίδων μπορούσε ελεύθερα να κινηθεί και επανέφερε τα αλογάκια μας στο Σταύλο μας! 

      Πόσο, αλήθεια, ευδαίμονες οι έχοντες το προνόμιο της επικοινωνίας με τέτοια πλάσματα...;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.