Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ...ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ!

ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ 

ΚΑΙ ...ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ!



 Eίναι ιδιαιτέρως συγκινητική η επισκεψιμότητα που καταγράφουν οι στατιστικές της "Google" για το παρόν Ιστολόγιό μας δίνοντας χαμηλά μεν, τετραψήφια δε ημερήσια δεδομένα. Και δεν πρόκειται περί ματαιοδοξίας "απηχήσεως" των αναρτήσεών μας αλλά περί ικανοποιήσεως για την αποδοχή της συστηματικής συνεισφοράς στην βελτίωση της Ιππικής και της ηθικής της ιππεύσεως το βαθύτατο "Ευχαριστώ!" μας προς τους καθημερινούς μας επισκέπτες οι οποίοι δείχνουν να μελετούν ένα τόσο εξειδικευμένο γνωστικό αντικείμενο γραμμένο, μάλιστα, στην όχι και απλούστερη διατύπωση!

     Αναφορικώς με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας που, όπως σωστά επισημαίνετε, δεν σας αφήνεται περιθώριο να αναρτήσετε και τα λαμβάνουμε όλα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση όπως μας τα στέλνετε ή τα ακούμε τηλεφωνικώς στα πολλά και εύστοχα τηλεφωνήματά σας, θα έχετε διαπιστώσει ότι οι απαντήσεις μας είναι ανελλιπείς, άμεσες και διεξοδικές γραπτώς (με απαντητικό e-mail) και προφορικώς (από τηλεφώνου). Απλώς, σας ενημερώνουμε ότι δεν αναρτούμε τίποτε από τα "εσωτερικώς" λαμβανόμενα εκτός εάν ο αποστολέας μας το υποδείξει.     


Αξιοπρόσεκτο, τέλος και το ενδιαφέρον σας για την καθημερινή δράση μας, όπως προκύπτει από τα "εναγώνια" μηνύματά σας για την καθυστέρηση της αναρτήσεως της ημερίδος (26/6/2024, απόγευμα) με την μύηση στην Ιππασία του αγαπητού μας Bούλγαρου ηθοποιού και Cascadeur Κρις Ραντάνοφ όπως, ήδη, ενημερωθήκατε από την σελίδα μας στο Facebook την οποία, επίσης ανελλιπώς, παρακολουθείτε! Aσφαλώς και το περιεχόμενο αυτής της ημερίδος θα δημοσιευθεί, λόγω όμως των σημαντικών πτυχών της προετοιμάζεται με προσοχή  και ελπίζουμε, ίσως και αύριο, να το αναρτήσουμε. Ήταν, πράγματι μια μοναδική εμπειρία για όλους μας όχι μόνον να παρακολουθήσουμε τον συγκεκριμένο εκπαιδευόμενο επί ράχεως Ίππου, όσο το να απολαύσουμε το περιεχόμενο της ψυχής του που μας δίδαξε πολλά! 


 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.