Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



     Μια ολιγομελής Γραμμή Βολής είναι ισχυρό πλεονέκτημα για μία αποτελεσματική Προπόνηση Τοξοβολίας και εξ όσων προκύπτουν από την αποστολή των τελευταίων αρχείων οπτικοακουστικού υλικού των Κερκυραίων Αδελφών μας αυτό συνιστά κανόνα.

     Δυστυχώς, ή μάλλον, ...ευτυχέστατα, κάποια "πράγματα" δεν προορίζονται για τους "πολλούς", δεν αποτελούν "προϊόντα ευρείας καταναλώσεως" και, ασφαλώς, ανάμεσα σ΄ αυτά συγκαταλέγονται και οι πολεμικές τέχνες, όπως η Τοξοβολία.

     Στην τελευταία, λοιπόν, Προπόνησή τους, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" έδειξαν ότι μπορεί η μάζα να επιδίδεται σε κτίσματα στην ...άμμο, εκείνοι όμως, πατούν σταθερά στην άμμο για να δομήσουν μια πετυχημένη Προπόνηση Τοξοβολίας και τα καταφέρνουν!

     Σε μία εξαιρετικήν έκταση αμμολόφων του νησιού τους, εντεταγμένη στο πλάνο "Natura" με την τελευταία Προπόνησή τους μας έδειξαν πόσο ευνοϊκό μπορεί να είναι ένα φυσικό τοπίο και για την ανάδειξη ενός ασκησιολογίου Τοξοβολίας που παραπέμπει σε ωφέλιμα μαχητικά σενάρια. 

     Όπως και στη περίπτωση της αθηναϊκής Σχολής, έτσι και στην περίπτωση της κερκυραϊκής, επιβεβαιώνεται ότι το ολιγάριθμο συνιστά τον ευρυθμότερο πυρήνα μιας Ομάδος πολεμικών τεχνών είθε δε, αυτό να το τηρήσουμε ανεξαρτήτως "περισσείας" ενδιαφέροντος πολλών ατόμων που παραλείπουν να σταθμίσουν τις απαιτήσεις μιας πολεμικής τέχνης διαπιστώνοντας, μετά από απώλεια χρόνου, ότι η ..."καφετέρια" τους ταιριάζει καλύτερα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.