Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

EUGEN HERRIGEL "ΖΕΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ" 12ο και τελευταίο ΜΕΡΟΣ

EUGEN HERRIGEL 

"ΖΕΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ" 

12ο και τελευταίο ΜΕΡΟΣ




     Την Κυριακή, 23η Απριλίου 2023, στις 17:00 μ.μ. και στην είσοδο του κλιμακοστασίου του Ηρωδείου Θεάτρου (Διονυσίου Αρεοπαγίτου), υπό την σκιά του Ιερού Βράχου, σε ένα εξόχως ενεργειακό σημείο αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, καλούνται τα Μέλη των «Ελλήνων Κενταύρων» στην δωδέκατη και τελευταίαν ημερίδα της αναλύσεως του έργου "Ζεν στην Τέχνη της Τοξοβολίας" του Eugen Herrigel, το οποίο εντάσσεται στον κύκλο των, υποχρεωτικής παρακολουθήσεως, μαθημάτων για όλους τους μαθητές μας, όπως έχει αναγγελθεί από 22ας Ιουνίου 2022.

     Η τελευταία αυτή ημερίδα δεν θα περιέχει πρακτικό ασκησιολόγιο και για τον λόγον αυτό δεν θα πρέπει όσοι προσέλθουν να φέρουν Τόξα. Θα είναι πολύ σημαντική διότι θα περιλαμβάνει μια περιληπτική σύναψη των όσων θεωρητικών διδάχθηκαν στις έντεκα προηγούμενες ημερίδες και μόνον γι αυτό τον λόγο είναι πολύ ωφέλιμο να την παρακολουθήσουν και όσοι δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τις ημερίδες που προηγήθηκαν.

     Την ανάλυση του έργου θα υλοποιήσει ο Ιδρυτής των "Ελλήνων Κενταύρων" Εφιπποτοξότης Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης.

     Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η έγκαιρη αναγγελία προσελεύσεώς σας στο τ. 6977764737 και η ενδυμασία Ομάδος ή εντελώς μαύρη αμφίεση χωρίς διακοσμήσεις και επιγραφές.



Η Σελίδα της εκδηλώσεως στο Facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.