Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

ΔΙΑΡΡΗΔΗΝ!

 Δ Ι Α Ρ Ρ Η Δ Η Ν!



     Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν είναι κερδοσκοπική και, κυρίως, δεν είναι ...δημοκρατική! Δεν αποβλέπει σε κανένα υλικό κέρδος και είναι αυστηρώς; αριστοκρατική! Τούτα σημαίνουν ότι ως πλατωνική, η Σχολή μας, δεν ενδιαφέρεται για την διεύρυνση "πελατολογίου" αλλά για την ορθή διακονία της πολεμικής τέχνης της Έφιππης Τοξοβολίας" στην οποία είναι ταγμένη! 

     Έτσι, από πλευράς μας παρέχουμε δωρεάν όλη την απαραίτητη γνώση και τεχνογνωσία προκειμένου οι, αληθώς, ενδιαφερόμενοι για την Έφιππη Τοξοβολία και όσα, επιπλέον, γνωστικά αντικείμενα υπηρετούμε (βλ.:  https://www.greekcentaurs.org/istoriki-ereyna-historical-research) να τα υπηρετήσουν σωστά!

     Αυτός είναι και ο λόγος που προτιμούμε να ασχοληθούμε με ελαχίστους συνεπείς μαθητές που ενδιαφέρονται να προσλάβουν γνώση του αντικειμένου από το να «ξοδεύουμε» την ψυχή μας σε διερχομένους …ευωχητές που εγγράφονται σε ομάδες προς εξεύρεση συντρόφων και διασκέδαση ελευθέρων ωρών και ποτέ δεν θεωρήσαμε τους υπέρ 600 εγγεγραμμένους στη Σχολή μας ως «μαθητές», λόγος για τον οποίον επιδιώξαμε να τους «αποχαιρετήσουμε» στη θύρα εξόδου! 

     Με τα Παραρτήματα να διατηρούν την αυτοτέλεια της λειτουργίας τους, εφεξής η Σχολή των Αθηνών αναθεωρεί κανόνες και αναγνωρίζει ότι το «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα!» ισχύει και σε αυτήν ως «Μηδείς αστοιχείωτος εισίτω μοι την θύρα!», λόγος για τον οποίον εισήχθησαν ως υποχρεωτικά εγκύκλια μαθήματα, όπως καθορίζονται και δημοσιοποιούνται σε ειδικήν ενημερωτικήν ανάρτηση από 22ας Ιουνίου 2022 (βλ.: https://horsebackarcherygr.blogspot.com/2022/06/blog-post_22.html). Διότι δεν νοείται ο ανήλικος Ούγγρος να γνωρίζει όχι μόνον την ύπαρξη αλλά και το έργο του Ξενοφώντος ενώ ο ενήλικος κάτοικος της γραικομπαζουτολάνδης να τον θεωρεί όψιμη ζυθο-παραλλαγή ώσπερ ανθυπογυφτοαθίγγανος!

     Εκ της παρακολουθήσεως αυτών των υποχρεωτικών εγκυκλίων μαθημάτων  ο υ δ ε ί ς  εξαιρείται! Και  ο υ δ ε ί ς  θα εφιππεύσει εάν, προηγουμένως, δι' εξετάσεως, δεν αποδείξει ότι   ε ν ν ό η σ ε  το περιεχόμενό τους! Για τον λόγο αυτό το περιεχόμενό τους θα παραμένει προσβάσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο και όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει εκπαίδευση στην Σχολή μας θα πρέπει προηγουμένως να το μελετά, να το κατανοεί και να προετοιμάζεται για επιτυχή εξέταση.

      Ευχόμενος τα αυτονόητα να γίνονται ευκόλως κατανοητά σε μία κοινωνία της οποίας η αντιφασιστική δημοκρατικότητα την οδήγησε μία υπέλιξη ώστε τα αυτονόητα να παραμένουν …ακατανόητα, αλλά, τούτο δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψουμε στη περιρρέουσα παρακμή να πλήξει και τον Οίκο μας! Γνωρίζουμε πολύ καλώς ότι ζούμε εν μέσω ηλιθίων και το έχουμε υπογραμμίσει συχνά, ακόμη και στις παραδόσεις των εγκυκλίων μαθημάτων, αλλ΄ όπως ουδέποτε συγκατοικήσαμε με αυτούς, επ΄ ουδενί είμεθα διατεθειμένοι και να "συγκατοικήσουμε" στο μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.