Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



     Αν αναζητούμε τον ορισμό στο προπονητικό καθήκον τότε δεν μπορούμε παρά να τον αναζητήσουμε στην δραστηριότητα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" οι οποίοι, ...αθεόφοβοι, μεσούντος του καύσωνος, αδίστακτοι και "παντός καιρού", ...σκαρφάλωσαν σε ...μπαλκόνια για να προπονηθούν!

     Παρατηρούμε πολλές ελλαδικές περιοχές να διεκδικούν τα σκήπτρα του ηρωισμού και καταλήγουμε ότι πραγματικά ηρωικά στοιχεία είναι εκείνα που δεν καταδέχονται να επικαλεσθούν ούτε καν την λέξη "ηρωισμός", όπως οι Κερκυραίοι Συνασκούμενοί μας οι οποίοι συνεχίζουν να προπονούνται ακόμη και υπό τις δυσκολότερες των συνθηκών, όπως με τον εν εξελίξει καύσωνα. 

      Και επιπλέον του καύσωνος, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο εαυτούς εισάγοντας το στοιχείο της ελαφράς σκάλας επί ασταθούς εδάφους, έτσι, σαν να μην έφτανε η αφόρητη ζέστη.

      Με την ασταθή σκάλα, λοιπόν, επιπρόσθετο στοιχείο δυσκολίας, ο ασκούμενος μέσα στον καύσωνα θα έπρεπε να την  ανεβεί γρήγορα και να τοξεύσει με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

     Ακόμη, με την σκάλα τοποθετημένη σε απόσταση τριών μέτρων από τον Τοξότη , ο τελευταίος θα έπρεπε να τοξεύσει ανάμεσα από τα σκαλοπάτια της κατά του στόχου. 

     Και μετά, από το σκαρφάλωμα στη σκάλα το πρόγραμμα περιελάμβανε σκαρφάλωμα στα μπαλκόνια... για εμπηκτικές βολές!

      Βεβαίως, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" είναι και απαιτητικοί ως προς το εύστοχον αποτέλεσμα και δεν καταδέχονται και τίποτε λιγότερο από αυτό που δείχνει η φωτογραφία του στόχου.

      Να είναι πάντα καλά οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" και να μας διδάσκουν συνέπεια στο προπονητικό καθήκον αλλά και το πόσο αληθινή είναι η προτροπή του Δασκάλου Kassai Lajos που ακούγεται πάντα στ΄ αφτιά μας: "Άσκηση, άσκηση, άσκηση!".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.