Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΜΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ!

 ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΜΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ!



     Ελάχιστες εβδομάδες Μέλος της Ομάδος μας, των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας", ο Συνασκούμενος Κωνσταντίνος Γάλλος, με δικό του Κουρείο στο κέντρο της Καλαμάτας αλλά και αλογατάρης ο ίδιος με δικό του Ίππο, σήμερα, του έβγαλε την στομίδα και ιππεύοντάς τον πήγε στο Κουρείο του να εργασθεί!

     Ο πραγματικός αλογατάρης δεν χρειάζεται και πολλά για να καταλάβει το συμφέρον του Ίππου του, αλλά και το δικό του, αφαιρώντας ό,τι μπορεί να είναι βασανιστικό για το αγαπημένο του τετράποδο ώστε η μεταξύ τους συνεργασία να είναι ασφαλέστερη και αρμονικότερη κι αυτό, σήμερα ο Κωνσταντίνος μας έδειξε να το ασπάζεται ευθυγραμμιζόμενος με αυτόν τον βασικό κανόνα της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων" που απορρίπτει κατηγορηματικά την χρήση της στομίδος.

     Κι έτσι στις φωτογραφίες που μας έστειλε, χαιρόμαστε έναν ευτυχισμένο Ίππο έξω από τον εργασιακό χώρο του Ιππαγωγού του να περιμένει την επιστροφή του αναβάτη του υπομονητικά και ήρεμα, έχοντας απολαύσει ένα "στόμα" χωρίς τις επιπτώσεις της βασανιστικής στομίδος, ενώ κάποιοι "άλλοι" δεν τολμούν να πάνε ούτε στο διπλανό χωράφι χωρίς το βασανιστικό σίδερο στο στόμα του ατυχούς Ίππου τους! Συγχαρητήρια, Κωνσταντίνε μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.