Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Ω ΚΑΙΡΟΙ, Ω ΗΘΗ!

 Ω ΚΑΙΡΟΙ, Ω ΗΘΗ!



     Και να που φτάσαμε στην εποχή όπου το σωστό συγκρούεται με λάθος και το λάθος εκτρέπει το σωστό μετατρέποντάς το σε λάθος! Κι εσύ να μη ξέρεις τι να πράξεις..., πως να υπηρετήσεις το σωστό, ...θωρακίζοντάς το από το λάθος!

     Καθ΄ όλα σωστές οι παρατηρήσεις του επιστολογράφου μας και λίαν ...επιεικείς, θα λέγαμε, διότι ένα οιοδήποτε πλάσμα δεν μπορεί να αποτελεί ...εμπόρευμα, αφού μόνον ο κτηνώδης εβραίος Σάυλοκ τολμούσε να αποτιμήσει σε χρήμα τη σάρκα και το αίμα πλασμάτων! Και πολύ σωστά το Facebook απαγορεύει τις αγοραπωλησίες ζώων και, βεβαίως, το εγκληματικό "τσαμπασιλίκι" στο οποίο καταφεύγουν οι επιτήδειοι ασελγώντας κατά της αξιοπρεπείας και της ζωής των ζώων. Το ίδιο σωστά απαγορεύεται και στον κάθε κομπογιαννίτη να πουλά σε αφελείς αυτοσχέδια γιατροσόφια ως "θαυματουργά", βγάζοντας παραδάκι σε βάρος της ζωής ενός πλάσματος! Όμως...

     Αυτό το "να κάνουμε αναφορές για να ρίξουμε σελίδες" πως να το καταπιούμε.... "Εκάς το ποτήριον...", διότι ο "ρόλος" δεν μας πάει... Κι απ΄ την άλλη αν δεν εκρουφιανισθούμε θα συνεχιστεί το σωματεμπόριο (έτσι είναι, ανεξαρτήτως εάν πρόκειται περί ζώου) ενώ ο κάθε αγράμματος θα συνεχίσει να πουλά ό,τι του κατέβει ως ..."φάρμακο"!

     Φίλε μας, μας έβαλες τα "πολύ δύσκολα" κι επειδή στους "Έλληνες Κενταύρους" βαδίζουμε με άξονες την αλήθεια και την δικαιοσύνη επιλέγουμε την, κατά την άποψή μας, δικαιότερη και ορθοτομούσα λύση: Θα ενημερώσουμε τον Διαχειριστή της σελίδας ώστε εκείνος να αποφασίσει αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του.

      Σε ευχαριστούμε, πάντως, για το e-mail σου, με το πνεύμα του οποίου συμφωνούμε απολύτως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.