Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



     Λίγο πριν οι δείκτες των ρολογιών δείξουν δύο το ξημέρωμα, ο επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης, έστελνε όπως πάντα τις φωτογραφίες και την εκτενέστατη Αναφορά του για το περιεχόμενο της σημερινής ομαδικής Προπονήσεώς του Παραρτήματός του.

      Και, λίγο πριν οι δείκτες των ρολογιών δείξουν δύο το ξημέρωμα, το οπτικοακουστικό υλικό αυτής της Προπονήσεως καθώς και το περιεχόμενο της Αναφοράς του επικεφαλής του Παραρτήματος τεκμηρίωναν ακόμη μία γόνιμη εκπαιδευτική ημερίδα για τους "Έλληνες Κενταύρους Κερκύρας".

     Η "αγρυπνία" στην ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν ευλογείται από δογματικά προσχήματα αλλά από την συνεχή εργασία της αυτοβελτιώσεως, γι αυτό και αναδεικνύεται ψυχωφελής!

     Ένα προπονητικό περιεχόμενο κατάλληλο για την διέγερση της στοχαστικής αντιλήψεως και την βελτίωση της ευστοχίας κάθε ασκουμένου στο, πλέον αυθεντικό και ...αδυσώπητο πλαίσιο της Ενστικτώδους Τοξοβολίας.

     Κι ενώ τα ευρηματικά "τεταρτημόρια" του στόχου απέδωσαν τους καρπούς τους, στους όπου γης "Έλληνες Κενταύρους" θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε την επόμενη εργασία μας, ευχόμενοι σε όλους καλήν ανάπαυση και μιαν αυγή χαρούμενη κι ελπιδοφόρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.