Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ     Με τρεις σημαντικούς χορηγούς, από αύριο Παρασκευή 24η Σεπτεμβρίου και μέχρι μεθαύριο Σάββατο 25η Σεπτεμβρίου 2021, ξεκινά η διεξαγωγή Εξετάσεων Διαπιστεύσεως Εφιπποτοξοτών στο Δημοτικό Γήπεδο Αστερίου του Δήμου Ευρώτα.

     Ευγνώμονες, λοιπόν, ευχαριστίες προς τον τοπικό Δήμαρχο κ. Δ. Βέρδο καθώς και τον Πρόεδρο του αρμοδίου δημοτικού Οργανισμού κ. Π. Λυμπέρη για την παραχώρηση του χώρου (Δημοτικού Γηπέδου Αστερίου, Ευρώτα) προς κάλυψη των αθλητικών αναγκών των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης", αλλά, ομοίως και ευγνώμονες ευχαριστίες προς την γνωστή "Ομάδα Διασώσεως ΔΕΛΤΑ" η οποία θα είναι παρούσα προς κάλυψη, τυχόν, αναγκών Α' Βοηθειών! 


     Ανεκτίμητη και η διαρκής συμπαράσταση του, αδελφού, τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου "Λακεδαιμονίων Πολιτεία" δια του Προέδρου του κ.κ. Αποστόλου Ρηγάκου και Κυριάκου Χιώτη, προς το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης" και, εν γένει, την Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων", προς τους οποίους είμεθα ευγνώμονες!

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.