Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Παρά την αναγκαστική απουσία στο εξωτερικό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, του Αρχηγού του Εφιπποτοξότη Ιφικράτη, το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" διεξήγαγε ακόμη μία Προπόνηση υπό την διεύθυνση του νεαρού Συνασκούμενου Μάριου Γκέκα λίγο πριν την κατάταξή του στον Ελληνικό Στρατό προς εκπλήρωση της θητείας του.


     Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Μάριος, με την συγκροτημένη προσωπικότητά του και το υψηλότατο Ήθος του καταφέρνει να διεκπεραιώνει κάθε ανατιθέμενη αποστολή με άριστην οργανωτικότητα κι επιτυχία κι έτσι και αυτή η Προπόνηση είχε όλα τα στοιχεία μιας αξιοπρόσεκτης ωφελιμότητος για τους μετασχόντες.


     Μαχητικός χαρακτήρας ο Μάριος, δόμησε ένα, ανάλογο, μαχητικό σενάριο για τους Συνασκουμένους του με "πυρ και κίνηση"!


     Η μελέτη του οπτικοακουστικού υλικού της Προπονήσεως έδειξε ότι η Μαρίνα και ο πρωτοείσακτος Λέανδρος εναρμονίσθηκαν και ανταποκρίθηκαν πλήρως στο επιλεγμένο ασκησιολόγιο.


     Ένα ασκησιολόγιο όχι και πολύ συμβατό με έναν εντελώς αρχάριο ο οποίος όμως έδειξε άριστος μαθητής του Αρχηγού Βολής!


    Και το, δημιουργικώς, ευφάνταστο ασκησιολόγιο περιείχε ακόμη και Σκυθικές δοκιμασίες στις οποίες η Γραμμή Βολής ανταποκρίθηκε με την προσδοκώμενη συνέπεια, χάρη στην καθοδήγηση του Μάριου.


     Ο Μάριος είναι Αλβανικής καταγωγής και περισσότερο Έλληνας από πολλούς... Σ'  αυτή την τραγική συγκυρία για την Πατρίδα μας, ενώ η "επίσημη Κυβέρνηση" παραμένει "άφαντη" και τα σύνορά μας έχουν παραβιασθεί από τις συντεταγμένες ορδές ενόπλων εισβολέων, ο Μάριος δηλώνει "ΠΑΡΩΝ!" στην έκτιση μιας στρατιωτικής θητείας που  δ ε ν  ο φ ε ί λ ε ι, κατευθυνόμενος, μάλιστα, στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ(!) θεωρώντας ως υποχρέωσή του την υπεράσπιση της Ελλάδος! Στην ύστατην αυτήν "ώρα" που οι γραικύλοι ξανα-προδίδουν την χώρα και επαναλαμβάνονται ως μητραλοίες μιας Πατρίδος, αυτή την Πατρίδα σπεύδει να υπερασπισθεί στρατευόμενος στις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις ένας "Αλβανός" ο οποίος ένιωσε πολλές φορές στο "πετσί" του την ταπείνωση από τους γραικύλους ριψάσπιδες! Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" και προσωπικώς ο Ιδρυτής της αλλά και ο Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος", υποκλινόμεθα σε αυτόν τον υπέροχο Έλληνα και του ευχόμαστε "ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ"!                        


     Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", στην χειρότερη περίοδο της "αντιφασιστικής" δημοκρατικής παρακμής για την Ελλάδα, επιμένουμε να της προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.