Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΤΗΣΑΜΕ ...ΓΚΑΖΙ


     Ευγενώς προσκεκλημένοι των Συνεργατών μας της Κοιν.Σ.Επ. "ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ" ["EURASIAN PATH"] επισκεφθήκαμε το περίπτερό τους [90] στην έκθεση "ΚΑΛΟ ATHENS EXPO 17" στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, που διοργάνωσε το Υπουργείο Εργασίας. 



     Η Κοιν.Σ.Επ. "ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ" ["EURASIAN PATH"] είναι μία κοινωφελής επιχείρηση στο πλαίσιο της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας με αντικείμενό της την σύσφιξη των διαπολιτισμικών σχέσεων των Ευρασιατικών λαών και την αλληλοκατανόησή τους, καθώς και την προαγωγή των Παραδόσεών τους.


     Στο περίπτερο των Συνεργατών μας χαρήκαμε την παρουσία πολλών σημαντικών επισκεπτών οι οποίοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για το εύρος των δραστηριοτήτων της Κοιν.Σ.Επ. "ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ" ["EURASIAN PATH"] αλλά και για συγγενή αντικείμενα που αφορούν στη δραστηριότητα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Η επαφή υπήρξε πολύ γόνιμη και οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" θα αποτελέσουν για την Κοιν.Σ.Επ. "ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ" ["EURASIAN PATH"] έναν ειδικό Συνεργάτη σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, στο άμεσο μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.