Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Δείγμα μιας πολύ καλής διδασκαλίας αρχαρίων ήταν η τελευταία Προπόνηση στην Παραδοσιακή Τοξοβολία του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος.


     Η απαιτητική, αυτή, Τέχνη, προϋποθέτει την αρχική εισαγωγή του ασκουμένου στη φυσική κίνηση και τούτο φαίνεται να επιτυγχάνεται σταθερά στους Συνασκουμένους του Παραρτήματός μας στη Χαλκίδα.


     Ο εκφυσικισμός της κινησιολογίας των Τοξοτών μας είναι το μεγαλύτερο όφελος για τους ίδιους αλλά και για την ορθή υπηρέτηση της Τέχνης της Τοξοβολίας και γι'  αυτή την επίτευξη πιστώνεται ο επικεφαλής του Παραρτήματος Γεώργιος Σταυριανόπουλος-Ιφικράτης στον οποίο αξίζουν πολλά "Εύγε!".


     Όμως, πέραν του εκφυσικισμού της κινησιολογίας με την ευεργετική οξυγόνωση ολόκληρου του σώματος, η Τέχνη της Τοξοβολίας αναπτύσσει την αυτοπειθαρχία και την αυτοσυγκέντρωση και αυτό φαίνεται ότι επίσης επιτυγχάνεται στο Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" κάτι που πιστώνεται στους ίδιους τους Συνασκουμένους στους οποίους, επίσης, αξίζουν πολλά "Εύγε!".


     Και τα πρακτικά αποτελέσματα της συζεύξεως του εκφυσικισμού, της αυτοπειθαρχίας και της αυτοσυγκεντρώσεως είναι απτά επί του στόχου που καταρρίπτει το βέλος του Τοξότη, μια "κατάκτηση" για κάθε συνειδητό ασκούμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.