Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 



     H διαρκώς ανερχόμενη δραστηριότητα της Σχολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" εν όψει του θέρους, παρά τους συνήθεις εποχιακούς προγραμματισμούς μας, μας υποχρεώνει να κάνουμε γνωστά τα παρακάτω:


     1. Η Σχολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" θα συνεχίζει κανονικώς καθ'  όλη τη διάρκεια του θέρους τα μαθήματα Ιππικής και Έφιππης Τοξοβολίας χωρίς καμία διακοπή.


     2. Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 και με την Προπόνηση η οποία θα διεξαχθεί στην Εύβοια, θα σταματήσουν οι ομαδικές Προπονήσεις στην Παραδοσιακή Τοξοβολία και Σπαθασκία, θα επαναληφθούν δε κανονικώς από 1ης Σεπτεμβρίου με την έναρξη της νέας (9ης) Προπονητικής Περιόδου.


     3. Ενεργές θα παραμένουν μέχρις επιτυχούς ολοκληρώσεως των αποστολών τους οι διάφορες ομάδες εργασίας οι οποίες ήδη εμπλέκονται με τη διεξαγωγή διαφόρων εκδηλώσεων της Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Μέσω του παρόντος Ιστολογίου και της Σελίδος Εκπαιδευτών του Facebook θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τα Μέλη και τους μαθητές μας.


     Γίνεται σύσταση σε όλους να λαμβάνουν υπ΄ όψη τους τις υψηλές εποχιακές θερμοκρασίες και να επιλέγουν απογευματινές ώρες για τη διεξαγωγή μαθημάτων και Προπονήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.