Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΟΜΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Κυριακή 12η Ιουνίου 2016


     Επιδιώκοντας να διευκολύνουμε τα Μέλη των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" να γνωρίσουν σημαντικά ιστορικά μέρη της Πατρίδος μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος  σε εποχές δύστοκες, μετά την προηγούμενη εκδρομή μας προς τη Σπάρτη-Μυστρά, την μεταπροσεχή Κυριακή 12η Ιουνίου 2016 διοργανώνουμε ομαδική ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο με κόστος συμμετοχής 16 ευρώ.


     Το πούλμαν θα ξεκινήσει από την οδό Πανεπιστημίου 56 (ΡΕΞ) στις οκτώ το πρωί και θα επιστρέψει το βράδυ περίπου στις επτά.


     Οι εκδρομείς μας θα μπορέσουν να επισκεφθούν το ενετικό κάστρο του Παλαμηδίου, το Πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου και το Μπούρτζι. Προβλέπεται απογευματικό μπάνιο σε ωραία παραλία (Καραθώνα) και φαγητό σε οικονομική αλλά πολύ ποιοτική ταβέρνα της Αργολίδος.

Η παραλία Καραθώνα

     Το οικονομικό πλεονέκτημα στη σχεδίαση αυτής της εκδρομής έγκειται στο ότι οι εκδρομείς μας είναι ελεύθεροι να επιλέξουν με γνώμονα τα ενδιαφέροντά τους τα σημεία που θα θελήσουν οι ίδιοι να επισκεφθούν μέσα στο γενικό πλαίσιο του προγράμματος κινήσεως του πούλμαν. Έτσι, στη τιμή συμμετοχής δε συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδου στα Μουσεία, η μετάβαση στο Μπούρτζι και το γεύμα.


     Κρατήσεις θέσεων-πληροφορίες: 6975425546


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.