Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ...ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ


     Kαλωσορίζοντας νέα Μέλη αλλά "καλωσορίζοντας" και την αναγνώριση μιας επιβραβεύσεως από ειδησεογραφικό μέσο της τοπικής Κοινωνίας για την προσφορά της, η Σχολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" ανέπτυξε και για την εβδομάδα που πέρασε την Ενστικτώδη Τοξοβολία αναπτύσσοντας τις ικανότητες των Μελών της.


     Διορθώνοντας αδυναμίες κι ενισχύοντας δυνατότητες, ο επικεφαλής της Σχολής Αθανάσιος Ψωρομύτης δείχνει ότι μπορεί να διεκπεραιώσει επιτυχώς το δυσκολότατο έργο του και οι τυφλοί εκ των μαθητών του επιδεικνύουν διαρκή πρόοδο. 


     Με τη σοφή τακτική των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" της ενιαιοποιήσεως των μαθητών, κατά την τελευταία Προπόνηση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" επιβεβαιώσαμε τα οφέλη ως προς την τεχνική της "γραμμής" που μας δίδαξαν οι Δάσκαλοί μας παρατηρώντας πρωτοείσακτους Τοξότες να "στέκουν" ολόσωστα εν μέσω των προχωρημένων. Η εικόνα "διδάσκει" όσο τίποτε...


     Και επιμένοντας στη τακτική "Βλέποντες και μη βλέποντες στην ίδια γραμμή" επαληθεύσαμε τη διαδραστική ωφελιμότητα στα Μέλη μιας Ομάδος που μπορεί να διαχωρίζονται από εντελώς διαφορετικά αισθητηριακά δεδομένα.


     Οι αναλυτικές αναφορές με παρατηρήσεις που συντάσσονται και κατατίθενται από τον επικεφαλής της Σχολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" Αθανάσιο Ψωρομύτη, ασφαλώς, θα αποτελέσουν ανεκτίμητο επιστημονικό υλικό για ένα επιμέρους σύστημα αναπτύξεως του ενστίκτου και όχι μόνον στον τομέα της Τοξοβολίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.