Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΞΩΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"
8η ΜΑΪΟΥ 2016


     Το Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" με την τελευταία του Προπόνηση της Κυριακής, 8ης Μαίου 2016, δείχνει να τελεί εν κινήσει και ισορροπία!


     Οι αρχάριοι μαθητές του εμφανίζουν αισθητή πρόοδο και δείχνουν ότι το Τόξο αποτελεί γι αυτούς τη προέκταση του σώματός τους, χωρίς, πια, καμιά δυσκολία χειρισμού.


     Η εύστοχη έμπνευση του επικεφαλής του Παραρτήματός, Ιφικράτη, να εφαρμόσει "δοκιμασμένες" ασκήσεις τοξευτικής ισορροπίας απεδείχθη λαμπρή και τα αποτελέσματα "τεκμαρτά" στο φακό.


     Εφευρετικότατος ο Ιφικράτης, μετέτρεψε μία Προπόνηση Τοξοβολίας σε μία ωραία χορογραφία ένοπλου μπαλέτου και αυτό ωφέλησε τους Συνασκουμένους που έλαβαν μέρος στο να βελτιώσουν και τη στοχαστική αυτοπεποίθησή τους αλλά και την τεχνική τους.


     Με λίγα λόγια, η ανάπτυξη της ισορροπιστικής αρμονίας ευνοεί τη στοχαστική δράση και αυτό το επιβεβαίωσε η τελευταία Προπόνηση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ".


     "Εύγε" στον Ιφικράτη και στους Συνασκουμένους του παραρτήματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" οι οποίοι κατάφεραν να "μεταγράψουν" τον "Χορό των Σπαθιών" του Aram Khachaturian σε ...χορό των Τόξων, κατά την τελευταία τους Προπόνηση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.