Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 4η ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, 15:00 μ.μ.

ΚΟΙΛΑΔΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"


     Η ραγδαία αύξηση του αριθμού των Μελών των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" αλλά και των Παραρτημάτων μας που ήδη λειτουργούν κι ετοιμάζονται να λειτουργήσουν υπαγόρευσε στο Διοικητικό Συμβούλιο της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" την ανάγκη διεξαγωγής ενός εμπεριστατωμένου Σεμιναρίου Παραδοσιακής Τοξοβολίας για τα Μέλη μας, ώστε να ομογενοποιηθούν οι σωστές βασικές προσεγγίσεις τους στον συγκεκριμένο τομέα.


     Έτσι, με απόφαση της τελευταίας (17ης Μαίου 2016) συνεδριάσεως του Δ.Σ. απεφασίσθη η διεξαγωγή του 1ου Σεμιναρίου Παραδοσιακής Τοξοβολίας το οποίο θα είναι δωρεάν, αποκλειστικώς για τα Μέλη των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και θα διεξαχθεί στη Κοιλάδα μας, το Σάββατο, 4η Ιουνίου 2016, αντί της καθιερωμένης τακτικής εβδομαδιαίας ομαδικής Προπονήσεως.


     Οργανωτικός υπεύθυνος θα είναι ο Αντιπρόεδρος της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" Νικόλαος Καραίσκος (Ακάδημος) και περιεχόμενο του Σεμιναρίου αυτού θα είναι η "επανατοποθέτηση" του παραδοσιακού-ενστικτώδους Τοξότη στο σωστό πλαίσιο ως προς τη γνώση του εξοπλισμού του και τη στάση της τοξεύσεως, γνώσεις βασικές, "συμπυκνωμένες" και απολύτως απαραίτητες για μία σωστή τόξευση!


     Όπως ισχύει σε κάθε Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας, όσοι διαθέτουν δικό τους εξοπλισμό μπορούν να τον φέρουν ενώ, όσοι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο και δε διαθέτουν εξοπλισμό θα τους χορηγηθεί κοινόχρηστος από τα προβλεπόμενα της Ομάδος.


     Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να φέρουν καπέλο και νερό, ενώ θα υπάρχει πρόβλεψη για την όσο το δυνατόν περιορισμένη έκθεση των συμμετεχόντων στην ηλιακή ακτινοβολία, με τρόπο διδασκαλίας ατομικό και, βεβαίως, ατομικές και ομαδικές τοξεύσεις.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.