Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

3ο
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΒΕΛΟΠΟΙΙΑΣ

3rd ARROW MAKING SEMINAR


Εκπαιδευτής: Σπυρίδων Νικόλης, 
Κατασκευαστής βελών «Ελλήνων Κενταύρων».


Σάββατο, 14η Νοεμβρίου 2015.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Εγγραφές: 11:30
Ενημέρωση: 12:00 – 12:30
Διδασκαλία / Κατασκευή Βελών από ενδιαφερομένους:
  12:30 – 14:30.

     Το Σεμινάριο αυτό προσφέρεται δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο, είτε Μέλος των «Ελλήνων Κενταύρων» είτε όχι. Προαιρετικώς, όσοι επιθυμούν, μπορούν να κατασκευάσουν ένα δικό τους βέλος με υλικά παρεχόμενα από την διοργάνωση και με τη βοήθεια του Εκπαιδευτή, καταβάλλοντας το κόστος των υλικών που είναι 10 ευρώ. Όσοι προτίθενται να κατασκευάσουν ένα ατομικό βέλος θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2015 στον υπεύθυνο του Σεμιναρίου Συνασκούμενο Σπυρίδωνα Νικόλη (τηλ. 6944528083) προκειμένου να αγορασθούν εγκαίρως τα απαραίτητα υλικά. Αμέσως μετά την λήξη του Σεμιναρίου (15:00) και σε παρακείμενο φυσικό χώρο, θα αρχίσει η τακτική εβδομαδιαία ομαδική Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν και οι φίλοι επισκέπτες.


     Οι "Έλληνες Κένταυροι" μετά από μία, σχεδόν, δεκαετία επιτυχούς λειτουργίας και σωρευμένης εμπειρίας, διοργανώνουν για τρίτη φορά παρόμοιο Σεμινάριο.


     Το 1ο Σεμινάριο Παραδοσιακής Βελοποιίας διοργανώθηκε από την Ομάδα μας την 3η Ιουλίου 2011 στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου και δίδαξε η Συνασκουμένη Φλώρα Παπαδοπούλου.


     Το 2ο Σεμινάριο Παραδοσιακής Βελοποιίας διοργανώθηκε, πάντοτε από την Ομάδα μας, την 13η Ιουλίου 2013 στη Κοιλάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" και δίδαξε ο Συνασκούμενος Σπυρίδων Νικόλης, ως κατασκευαστής, πλέον, των βελών των "Ελλήνων Κενταύρων".


     Ο Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων", ευχαρίστως, προσκαλεί στο χώρο της Ομάδος (Κορωπί) κάθε ενδιαφερόμενο (εντός ή εκτός Ομάδος) να παρακολουθήσει, δωρεάν, το 3ο Σεμινάριο Παραδοσιακής Βελοποιίας ακόμη και να κατασκευάσει, υπό τις ως άνω προϋποθέσεις, ένα ατομικό βέλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.