Κυριακή 27 Απριλίου 2014

KAIΡΟΥ ΜΗ ...ΕΥΔΟΚΗΣΑΝΤΟΣ!



     Άλλαι μεν βουλαί ...Κενταύρων, άλλα δε καιρός κελεύει και τα ωραία προγράμματα της σημερινής ημέρας ανεβλήθησαν λόγω των δυσμενέστατων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στη περιοχή της Κοιλάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ". 



     Αυτό, βεβαίως, είναι μια εντελώς φυσική αντιξοότητα και οι προγραμματισμένες εκπαιδευτικές μας δραστηριότητες θα εκτελεσθούν μετά από δύο εβδομάδες αφού, το ερχόμενο Σάββατο 3η Μαίου, η Ομάδα θα προπονηθεί, με ειδικό πρόγραμμα, στο γνωστό κατάφυτο "πόστο" της, στο κέντρο των Αθηνών, όπως θα ενημερωθούν με μήνυμα όλα τα Μέλη της.


     Ωστόσο, από αυτή την εβδομάδα "κρατάμε" την επιτυχία των μαθητών μας στην Έφιππη Τοξοβολία και τις ωραίες στιγμές που βιώσαμε μαζύ παρουσιάζοντας ένα μικρό δείγμα από τις τελευταίες εφιπποτοξοτικές "κατακτήσεις" τους.



     Κορυφαίο γεγονός η επαύξηση κατά ένα, των τετράποδων "παιδιών" μας που αισίως έγιναν οκτώ με την ευγενή δωρεά του "River Dance" που έφτασε την εβδομάδα αυτή στην Οικογένεια των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".



     Μεθαύριο αποχαιρετούμε και την Υπαρχηγό της Ομάδος μας Χαρά-Σαμπρίνα Πολυζοπούλου η οποία με τον Εφιπποτοξότη Γεώργιο Τροβά αναχωρούν για τους διεθνείς Αγώνες "GRUNWALD 2014" στη Πολωνία. Kαι, επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Μέλη και τους Φίλους μας:
Dorota Ziolkowska Polizopulu
  Μαρίλη Μορισαίου,
Μαριάνθη Μαστρονικόλα-Αρώνη,
Φλώρα Παπαδοπούλου,
Steven Campbell,
Σπύρο Νικόλη και
Βασιλική Kουλουριώτη,
για την οικονομική υποστήριξη αυτής της Αποστολής η οποία θα ήταν αδύνατη χωρίς την ευγενή βοήθειά τους. 


     Εν αναμονή, λοιπόν, της αναγγελίας της νέας ημερομηνίας για την διεξαγωγή του ανοικτού (δωρεάν) Σεμιναρίου Μεσαιωνικής Σπαθασκίας που μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι, ανεξαιρέτως, οι ενδιαφερόμενοι, ασχέτως εάν είναι ή όχι Μέλη της Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και με τις καλύτερες ευχές μας να συνοδεύουν τους δύο Αγωνιζομένους μας οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και την Ομάδα μας σε έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.