Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ...ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ 
ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ


     Η άσκηση αυτή η οποία έγινε με απόλυτη επιτυχία κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας της Α' Διήμερης Εκπαιδευτικής Κατασκηνώσεως των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στο Ιππικό Κέντρο "ΑΡΤΕΜΙΣ" όχι μόνον "σόκαρε" τους Συνασκουμένους αλλά και απετέλεσε το επίκεντρο κριτικής του "Κύκλου" που επακολούθησε της λαμπρής μας διοργανώσεως.


     Μεγάλος αριθμός Συνασκουμένων, προχωρημένων αλλά και απολύτως αρχαρίων που έπιαναν στα χέρια τους Τόξο για π ρ ώ τ η φορά, διατεταγμένοι σε δύο ζυγούς και σε "σχηματισμό χήνας" θα έπρεπε να τοξεύσουν επί στόχου απολύτως π λ α γ ί ω ς, έτσι που το βέλος του ενός θα έπρεπε να περάσει σε απόσταση εκατοστού από το, προβαλλόμενο στη σκοπευτική ευθεία του, Τόξο του προπορευομένου!...


     "Ανατριχιαστική" η εμπειρία για όλους αλλά όλοι, συμπεριλαμβανομένων και των απολύτως πρωτάρηδων (!), ετόξευσαν με ακρίβεια και, προ παντός, με ΑΣΦΑΛΕΙΑ!


     Οι Δάσκαλοί μας έχουν ήδη εκφράσει τη γνώμη τους για την Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" επιβεβαιώνουν αυτή τη γνώμη... Μη φαντασθείτε μεγαληγορίες και κομπορρημοσύνες αλλά κάτι αυτονόητο ως εκ του αποτελέσματος: οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" είναι στο σωστό "δρόμο"!


     Στο "Κύκλο" όλοι επέπληξαν τον Αρχηγό Βολής για το τόλμημα, όμως εκείνος ήταν πολύ περήφανος για όλους τους Συνασκουμένους οι οποίοι, συστηματικώς εξασκούμενοι, δε πρόλαβαν να συνειδητοποιήσουν το πόσο μπροστά είναι! Είναι, ακριβώς, το ειδοποιό σημείο που τεκμηριώνει ότι οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ανελίσσουν τις έφιππες πολεμικές τέχνες σε καθημερινές βιωματικές ...επιστήμες!



    Πάντα τέτοια "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.