Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΑΡΧΗ ΠΡΟΟΔΟΥ "ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ" ...ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ


     Kαλωσορίσαμε σήμερα, στο Ιππικό Κέντρο "ΑΡΤΕΜΙΣ", έναν παλιό ικανό και πολύ αγαπημένο μας μαθητή ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρέθηκε εκτός Αθηνών διακόπτοντας την Εκπαίδευσή του: τον Αθανάσιο, ο οποίος θα παραμείνει κοντά μας εκπαιδευόμενος μέχρι τη διαπίστευσή του. 


     Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής διακοπής της Εκπαιδεύσεώς του, ο Αθανάσιος, εκτελώντας την σημερινή εκπαιδευτική ημερίδα του στη κατάφυτη Κοιλάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" επαλήθευσε ότι στην Ιππική δεν "ξεχνιέται" τίποτε, ό,τι κι αν μεσολαβήσει.


     Παρά το ότι ο Αθανάσιος είχε, προ διετίας, κάνει ελάχιστα μαθήματα, σήμερα, από τη πρώτη στιγμή, "ξανακάθισε" σωστά και με άνεση στη ράχη ενός Ίππου με τον οποίο, προηγουμένως, δεν είχε καμία γνωριμία κι επαφή.


     Ένοιωσε ασφαλής και εμπιστεύθηκε αμέσως τον τετράποδο Δάσκαλό του απολαμβάνοντας τον πεντακάθαρο αέρα του Ιππικού Κέντρου "ΑΡΤΕΜΙΣ".


     Διηύθυνε αποτελεσματικά και με ηγετική ψυχολογία τον Ίππο του εκτελώντας μια ποικιλία ασκήσεων "επαναφοράς" μυϊκής μνήμης προς ανάκτηση της έφιππης ισορροπίας.


     Πέρασε σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς μας Κανονισμούς τις βαλβίδες του σε Μένδειο "κάθισμα" με υποδειγματική πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση...


     ...ενώ η "σχέση" του με τον Ίππο-Δάσκαλο σε όλες τις φάσεις της Εκπαιδεύσεως υπήρξε άψογη!


     Κάλπασε σε ανώμαλο φυσικό έδαφος με Ίππο ανεπίσακτο και ανεστόμιστο δίνοντας την εικόνα του αρίστου "καθίσματος" και στάσεως Ιππέως!


     Η τόξευσή του η οποία υπήρξε το επιστέγασμα της σημερινής, πρώτης, ημερίδος υπήρξε και αυτή το ίδιο σωστή και αρμονική όπως και όλες του οι σημερινές προσπάθειες.


     Στο ανοιξιάτικο, κατάφυτο, Ιππικό Κέντρο "ΑΡΤΕΜΙΣ", άρχισε η πανέμορφη προσπάθεια της αναδείξεως ικανών Εφιπποτοξοτών και μελλοντικών Εκπαιδευτών της Έφιππης Τοξοβολίας! Ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον έχει ανοίξει την αγκαλιά του σε όλους τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ"!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.