Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΞΑΚΤΙΝΩΣΗ


     H παρ(θ)-ία ύπερ(θ)εν του Παρ(θ)-ενώνος συμβολίζει τη προσήλωση των νεωτέρων στο ιστορικό μας παρελ(θ)όν ώστε, επί τη βάσει της αποτιμήσεώς του, να χαράσσουμε το μέλλον μας. Έτσι και το ρητό μας: «ΤΩι ΟΥΝ ΤΟΞΩι ΟΝΟΜΑ ΒΙΟΣ, ΕΡΓΟΝ ΔΕ (Θ)ΑΝΑΤΟΣ»!



     Οι «ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ» τιμούμε την Ελληνική καταγωγή μας και τις πολεμικές Παραδόσεις της Φυλής μας, μακράν δε κάθε, παγιδευτικής, μικρόψυχης μισαλλοδοξίας, εξακτινώνουμε την Ελληνικότητά μας όπου και αν μεταφέρουμε τις Σημαίες της Πατρίδος και της Ομάδος μας.


     Χωρίς να περιοριζόμαστε σε φολκλορικούς ρόλους "reenactors", εκπαιδευόμαστε καθημερινώς στις έφιππες πολεμικές τέχνες ώστε, επαξίως, να φέρουμε τον τίτλο μιας Πολεμικής Ομάδος κι όχι ενός αθλητικού ή φολκλορικού "συλλόγου", τιμώντας την Ελλάδα εν μέσω των ομοτέχνων Ομάδων των Λαών της Ευρασίας.


Ο Αρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" Δημήτριος Π. Χρήστου.

     Έτσι, σήμερα, περήφανοι και με απολύτως δική μας οργάνωση και πόρους, ετοιμαζόμαστε να εκπροσωπήσουμε και πάλι τη Πατρίδα μας σε τρεις παγκόσμιους Αγώνες της κορυφαίας πολεμικής τέχνης, της Έφιππης Τοξοβολίας εκ των οποίων ο ένας στην Πολωνία ("GRUNWALD 2014") και οι δύο ("HUNOCHA 2014" και"KHOW 2014") στην Ουγγαρία, εκ των οποίων ο τελευταίος στη, κοιτίδα της Έφιππης Τοξοβολίας, Κοιλάδα του Οργανισμού "KASSAI".


Η Υπαρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" Χαρά - Σαμπρίνα Πολυζοπούλου.

     Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" οι οποίοι θα αγωνισθούν σ' αυτούς τους παγκόσμιους Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας θα είναι ο Αρχηγός της Ομάδος μας Δημήτριος Π. Χρήστου (Αρπάλυκος), η Υπαρχηγός της Ομάδος μας Χαρά-Σαμπρίνα Πολυζοπούλου και ο αρχάριος Εφιπποτοξότης, χωρίς καμία προηγούμενη αγωνιστική εμπειρία, Γεώργιος Τροβάς. 

Ο Εφιπποτοξότης Γεώργιος Τροβάς.

     Οι τρεις "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" θα εξακτινώσουν, συμβολικώς, την Ελληνική Πολεμική Αρετή στους επικείμενους παγκόσμιους Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας όντες βέβαιοι ότι τους ακολουθούν οι ευχές όλων μας για την πλέον λαμπρή εκπροσώπηση του κλέους της ιστορικής Φυλής από την οποία προέρχονται και της οποίας την Πολεμική Αρετή οι ίδιοι μαζύ με όλους τους Συνασκουμένους τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" συνεχίζουμε μέσα στο χρόνο! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.