Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕΛΗ
 
 
     Είναι δεδομένη η αγάπη και το ενδιαφέρον των Μελών μας προς την Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", την Ομάδα στην οποία όλοι ανήκουμε και δι αυτής υπηρετούμε την παγκόσμια πολιτισμική παρακαταθήκη, όπως η "UNESCO" θεωρεί την Έφιππη Τοξοβολία. Και εξίσου δεδομένη είναι η ελευθερία της βουλήσεως ενός εκάστου Μέλους μας σε ό,τι αποφασίζει σε σχέση με την υπηρέτηση της Ομάδος μας, ώστε να μη χρειάζεται ούτε να ενθαρρύνουμε, ούτε να αποθαρρύνουμε την ανάπτυξη των οιωνδήποτε σχετικών πρωτοβουλιών. Κατόπιν, όμως, πρόσφατης ενημερώσεως, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:
 
 
     1. Η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" εκφράζεται "προς τα έξω" δια του επισήμου Ιστολογίου της, δια του παρόντος Ιστοτόπου, δια του λογαριασμού της στο Facebook και δι' όσων εκπροσώπων και μέσων επιλέγει να εκφρασθεί το Διοικητικό Συμβούλιό της.
  

     2. Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ως Ομάδα ιππικής και εφιπποτοξοτικής ουσίας αποφεύγει να εκφράζεται διαδικτυακώς μέσω των χαμηλής υποστάθμης ιστοτόπων ("πόρταλ", "φόρουμ" κλπ) στα οποία υφέρπει ιππική ασχετοσύνη και μικροψυχία και η όποια παρουσία μας σε αυτά μόνον ως διασυρμός  νοείται!
  
 
     3. Με υπέρ 400 ενεργά Μέλη και χωρίς καμία κερδοσκοπική εμπορικότητα, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", ως η παγκοσμίως καλύτερα οργανωμένη Ομάδα με δύο πρώτες παγκόσμιες διακρίσεις και η, επίσης παγκοσμίως, πολυπληθέστερη ιππική Ομάδα, με δύο λειτουργούσες Σχολές κλπ, κάθε άλλο παρά ενδιαφέρεται για την προσέλκυση Μελών δια της διαφημίσεως! Αντιθέτως, έχει κάθε λόγο εμμονής στην αυστηρή ποιοτική επιλογή των νεο-εγγραφομένων Μελών της, όπως εξ αρχής της λειτουργίας της εφάρμοσε κατακτώντας το διακεκριμένο σημερινό στελεχιακό επίπεδό της.
 
 
      Εν ολίγοις, το τελευταίο πράγμα που θα μας ενδιέφερε είναι η δυσφήμιση του έργου μας μέσω λαθροβίων"ιστοτόπων κοριτσίστικου ...κοτσομπολιού" ροζουλί ...αποχρώσεως με ανάλογους ...φιόγκους από τους πλείστους οι οποίοι "φυτοζωούν" στο πολύπαθο "ίντερνετ", ως "εστίες μολύνσεως" και υποβαθμίσεως, όχι μόνον της ίδιας της Ιππικής, αλλά και της καθημερινής αισθητικής των χρηστών του διαδικτύου.
 
 
     Κατόπιν των ως άνω, ενημερώνουμε τα Μέλη μας τα οποία θα ήθελαν να αναπτύξουν πρωτοβουλίες παρουσιάσεως της Ομάδος μας οπουδήποτε να ενημερώνουν, προηγουμένως, τον υπογράφοντα Αρχηγό της Ομάδος ώστε, δι' αυτού, να έχουν την συναίνεση του Διοικητικού Συμβουλίου, πριν ή προχωρήσουν στην υλοποίηση των πρωτοβουλιών τους και επί ποινή διαγραφής.
 

 
 
Εφιπποτοξοτικά!
 
Αρπάλυκος.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.