Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ: ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

 
     Όταν ο ουρανός ανταριάζει κι αποφασίσει να "πνίξει" τη πλάση με τα δάκρυα της οργής του...
 
 
     Όταν μπροστά κι αριστερά σου η λεωφόρος μετατρέπεται σε ποτάμι μέσα στο οποίο "κολυμπάνε" πυροσβεστικά οχήματα με τις σειρήνες τους να ανοίγουν ...κύματα για να απεγκλωβίσουν μισοπνιγμένα υπόγεια...
 
 
...και δεξιά σου τρέχουν άλλες πυροσβεστικές με την ίδιαν αγωνία...
 
 
     Όταν οι γύρω σου εποχούμενοι τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν στην ασφάλεια των τσιμεντόκλουβών τους...
 
 
...και οι υαλοκαθαριστήρες σου που αγκομαχάνε σε βεβαιώνουν ότι όλοι, πια, χάθηκαν, στη σιγουριά των διαμερισμάτων τους για να χαρούν τη τοξίνη του χαλαρού νες με κάποια "like" στο Facebook, τότε είναι σίγουρο ότι οι τρεις κορυφαίοι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" πάνε για Προπόνηση στον Υμηττό, μέσα στο μάτι του καταιγιδοφόρου κυκλώνος!
 
 
     Σήμερα, με τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τον κυκλώνα που είναι εν εξελίξει, ο Αρπάλυκος, η Χαρά κι ο Πάρης βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις μας για να προπονηθούν εν όψει της συμμετοχής τους σε νέους διεθνείς Αγώνες! Ο Πόλεμος δεν έχει περιορισμούς ωραρίων και καιρικών συνθηκών και οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" είναι μία πολεμική Ομάδα ...παντός καιρού!
 
 
     Η οργή των ουρανών φάνηκε πολύ μικρή για να ανακόψει τη προπονητική μας τάξη και όλα έγιναν υπό τον ορυμαγδό των καιρικών φαινομένων σα να βρισκόμασταν σε μιαν ...ηλιόλουστη ακτή της μακρυνής Χαβάης!
 
 
     Ο Αρπάλυκος αξιοποιώντας τις καιρικές διακυμάνσεις και λαμβάνοντας υπ΄ όψη την ασφάλεια της προπονούμενης τριάδος (καθόλου ...αγίας, στ'  αλήθεια!) έδωσε έμφαση στη βελτίωση των επιδόσεων του ιδίου και των Συνασκουμένων του με μία σειρά ευφυών ασκήσεων.
 
 
     Ο γλυκύτατος Αδόλφος μας (συγγνώμη, ο Dorje Chang, θέλαμε να πούμε...) ο προσωπικός Ίππος του Αρχηγού των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" μετέφερε στη ράχη του και τους τρεις κατά την εκτέλεση των εφίππων ασκήσεων.
 
 
     Ο Πάρης μας ζήτησε την άδεια του Αρχηγού ώστε να δοκιμάσει τον ανατολικό τρόπο τοξεύσεως (με αντίχειρα και δακτύλιο) και ο Αρχηγός, ακολουθώντας την παγία "φιλοσοφία" των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" περί ελευθερίας της βουλήσεως των Μελών μας, τον "αδειοδότησε" ώστε να τον δοκιμάσει και να επιλέξει οποιονδήποτε τρόπο τοξεύσεως τον διευκολύνει.
 
 
     Εκείνο, πάντως, που παρετηρήσαμε είναι ότι ο Πάρης και με τον ανατολικό τρόπο τοξεύσεως έκανε τις ίδιες αξιοπρόσεκτες εύστοχες συγκεντρώσεις των βελών του.
 
 
     Α! Και όσοι περιμένετε να δείτε φωτογραφίες από την συγκεκριμένη Προπόνηση των τριών κορυφαίων "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" δυστυχώς ...χάσατε! Ε, στο κάτω-κάτω ως πολεμική Ομάδα έχουμε κι εμείς το δικαίωμα να τηρούμε το στρατιωτικό απόρρητο εκεί που καλούμεθα να δώσουμε ...μάχη!
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.