Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΥΣΤΟΧΙΑ
ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ...ΓΡΑΜΜΗΣ ΒΟΛΗΣ
 
 

     Mπορεί η προσέλευση να ήταν μαζική για την ομαδική εβδομαδιαία Προπόνηση στη Παραδοσιακή Τοξοβολία, όμως, εμείς προτιμήσαμε ένα "στρογγυλό" τραπέζι... Και επειδή το τραπέζι ήταν ...τετράγωνο και δεν μπορούσε να μας χωρέσει κι όλους (αυτή η Ομάδα δε χωράει πια σε κάτι λιγότερο απ΄το ...Καλλιμάρμαρο, ...ακροβολιστήκαμε και στη πλαγιά ώστε να συζητήσουμε επίκαιρα ζητήματα της Ομάδος αλλά και τις ευχάριστες εξελίξεις των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", οι οποίοι ξαναπροσκαλούνται στην Ελληνική Κύπρο για την επέκταση των δραστηριοτήτων του εκεί Παραρτήματός μας.
 
 
     "Ομοτράπεζοι" και ...ακροβολισμένοι συζητώντας αντιληφθήκαμε και πάλι την μεγάλη αξία του "Κύκλου" στην εξαγωγή θετικών συμπερασμάτων για τη λειτουργία της Ομάδος μας. Εξαιρετικά γοργή και ώριμη συζήτηση, άγνωστη στα βαλκανικά "δεδομένα" μας βοηθά να κατανοήσουμε τον "άλλο" ο οποίος φυσικά και μπορεί να έχει μια καλύτερη άποψη από εμάς.
 
 
     Παραλλήλως, οι παρευρεθέντες ενημερώθηκαν και για το νέο μήνυμα που λάβαμε από τον Παύλο Χαραλάμπους ο  οποίος συντονίζει τις εργασίες του Παραρτήματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στη Κύπρο και ο οποίος ζητά και πάλι Εκπαιδευτή από την Ομάδα μας, προκειμένου να διεξαχθεί ένας νέος εκπαιδευτικός κύκλος Σχολείου Ιππικής, ο δεύτερος κατά σειρά, με σκοπό την εκπαίδευση νέων στελεχών της Κυπριακής Έφιππης Τοξοβολίας, μετά την εντυπωσιακή επιτυχία του εκεί Α' Σχολείου Ιππικής που κατάφερε προ διμήνου, ο ίδιος ο Αρχηγός της Ομάδος μας, Αρπάλυκος.
 
 
     Ο σημερινός "Κύκλος" της Ομάδος μας έδειξε ότι η ευστοχία είναι χαρακτηριστικό των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και εκτός της ...γραμμής βολής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.