Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΟΔΟΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ..."ΠΑΛΜΑΡΕ" ΜΑΣ!
 
 
 
     Σήμερα η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" απέκτησε ακόμη έναν δυναμικό Εφιπποτοξότη ο οποίος για πρώτη φορά κάλπασε και τόξευσε με άνεση και αποτελεσματικότητα! Το πραγματικό "δυναμικό" της πολεμικής μας Ομάδος αυξήθηκε κατά έναν Πολεμιστή, τον Γεώργιο!
 
 
 
     Προηγουμένως, ο Γεώργιος κλήθηκε να εκτελέσει όλους τους βηματισμούς μετά και άνευ βοηθημάτων αλλά και με την εφιπποτοξοτική σέλλα, καταλήγοντας σε άριστο αποτέλεσμα.
 
 
 
     Συγχαίρουμε τον Γεώργιο για την άριστη επίδοσή του και ευχόμαστε και σε όλους τους υπολοίπους μαθητές μας να ακολουθήσουν την επιτυχία του δίνοντας σε όλους την χαρά της επαυξήσεως του αριθμού των ενεργών Εφιπποτοξοτών σε συνδυασμό με την δεδομένη ποιότητα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"!
 
 
 
     Ο Πάρης, ήδη έμπειρος Εφιπποτοξότης, προετοιμάζεται εντατικά για την μετάβασή του σε διεθνείς Αγώνες και αποδεικνύεται ταχύτερος και από  το ..."Faster Than the Speed of  Night" της Βonnie Tyler, κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά στο φακό να καλπάζει και να τοξεύει.
 

 
     Αλλά και ο Αντώνης μας δεν υστερεί και παρά το ότι είναι ο πλέον καινούργιος μαθητής μας ελάχιστα μαθήματα του μένουν για να βγει σε εξόδους καλπαστικών τοξεύσεων, εξασκούμενος ήδη στο βουνό με την επιτυχία που φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες της "μερίδας" του στο Αρχείο των μαθημάτων μας.
 
 
 
     Εν τω μεταξύ, η Χαρά κατάφερε μετά από ελάχιστη εργασία να επαναφέρει σημαντικά έναν ιπποδρομιακό Ίππο στην ομαλότητα της ...Φυσικής Ιππικής.
 
 
 
     Ο Θησέας μας, άρχισε πλέον στα χέρια της Χαράς να απολαμβάνει την ανθρώπινη συνεργασία χωρίς βαρβαρότητα και στρες, χωρίς βασανιστικές στομίδες και μαστίγια...
 
 
 
     Η Χαρά με την υπομονή της και τις "γητειές" της, μέσα σε λιγότερες από πέντε συνεδρίες, κατάφερε να ξανακάνει τον Θησέα να εμπιστευθεί και πάλι τον Άνθρωπο και να τον απολαύσουμε, αυτόν που ξεχύνονταν από το "κουτί" ιδρωμένος από το στρες, να βαδίζει με την άνεση και την ελαφρότητα που δείχνει η φωτογραφία που ακολουθεί χωρίς στομίδα και χωρίς μαστίγιο! "Take me back" τραγουδά η Bonnie Tyler και η Χαρά το πέτυχε για τον Θησέα! ΕΥΓΕ Χαρά! Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" είναι περήφανοι για τη προσφορά σου στο Θησέα και ο Θησέας σου δείχνει με τη περπατησιά του την ευγνωμοσύνη του...αυτή είναι η καλύτερη αμοιβή όλων μας!
 
 
 
     Γεμάτο και σήμερα το Ιππευτήριο των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" γεμάτο και το ...παλμαρέ μας! Ένας ακόμη νέος Εφιπποτοξότης, ο Γεώργιος, ένα ακόμη αγαπημένο τετράποδο στη φυσική "ατραπό" του, μία Ομάδα ακόμη πιο μπροστά με όλους να χαίρονται τη πρόοδο όλων και τον Αρχηγό μας Αρπάλυκο να προετοιμάζει τις νέες μας κατακτήσεις!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.