Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

 
1/9/1939 - 1/9/2013
 
74 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗΣ

 
Κεντρική οδός του Gdansk (1937)

     Πολύ πριν την εισβολή των Ναζί στη Πολωνία, οι Πολωνοί είχαν αρχίσει να εξοντώνουν τους Γερμανούς κατοίκους του διαδρόμου του Gdansk, επιχειρώντας μια συστηματική όσο και ακατανόητη γενοκτονία εναντίον μιάς μειονοτικής κοινότητος η οποία είχε την ατυχία να βρεθεί υπό ξένη σημαία. Με πρωτοφανές μισαλλόδοξο πάθος, ένας κατά τα λοιπά ευγενής αλλά και θρησκευόμενος Λαός όπως ο Πολωνικός, εμφανίσθηκε ως σφαγέας αμάχων, χωρίς κάτι τέτοιο να δικαιολογείται ούτε από το επίπεδο Πολιτισμού ούτε από την ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία του πολωνικού πληθυσμού κατά τη διάρκεια της Ιστορίας του! Τι είχε συμβεί;
 
     Οι, τότε, Πολωνοί μπορεί να μην ήξεραν γιατί επιχειρούσαν μία γενοκτονία εναντίον του μειονοτικού Γερμανικού πληθυσμού του Gdansk αλλά την απάντηση την γνώριζε πολύ καλά η, τότε, κυβέρνησή τους η οποία είχε λάβει εντολές προκλήσεως πολέμου από το Λονδίνο! Ο Αδόλφος Χίτλερ, ένας δια των εκλογών νομίμως εκλεγμένος Ηγέτης, έπρεπε πάση θυσία να εξοντωθεί μαζύ με τον Λαό που τον ανέδειξε διότι τα εκπολιτιστικά οράματά του ήσαν αντίθετα με τα σχέδια της "Μεγάλης Ανατολής" η οποία επεδίωκε να κυριαρχήσει στον Κόσμο!

     Η μεθοδική γενοκτονία της Γερμανικής μειονότητος του Gdansk ήταν ένας εκβιαστικός μονόδρομος για τον Αδόλφο Χίτλερ: ή θα έπρεπε να αδιαφορήσει για τους σφαγιαζόμενους συμπατριώτες του, ή, θα έπρεπε να σπέυσει να τους προστατεύσει και, ορθώς!, έπραξε το δεύτερο με αποτέλεσμα την εύλογη εισβολή των Γερμανών στη Πολωνία τη 1η Σεπτεμβρίου 1939 την οποία, αμέσως, ακολούθησε το προσχεδιασμένο, από την "Μεγάλη Ανατολή", ξέσπασμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου!



     Όχι! Ο Αδόλφος Χίτλερ δεν εισέδυσε στην Ελβετία όπου θα μπορούσε να αρπάξει με έναν στρατιωτικό περίπατο τον χρυσό όλου του Κόσμου! Υποχρεώθηκε να σπεύσει προς προστασία των σφαγιαζόμενων συμπατριωτών του στη Πολωνία στην οποία, οι εχθροί της Ανθρωπότητος είχαν στήσει το "δόλωμά" τους. Και δεν παρέλειψε να αποδείξει και στην Ανθρωπότητα, την βασιμότητα της εισβολής του στη Πολωνία δίνοντας στη δημοσιότητα ένα πλήρως τεκμηριωμένο αποδεικτικό ντοκουμέντο υπό τον τίτλο "Les atrocités commises par les Polonais contre les Allemands de Pologne" στο οποίο, με ονόματα, στοιχεία και φωτογραφίες απεδείκνυε την ασύλληπτης εκτάσεως γενοκτονία των συμπατριωτών του από έναν Λαό από τον οποίο κανείς δεν θα ανέμενε παρόμοια μισαλλόδοξη συμπεριφορά!

 

 

    Πράγματι, το ντοκουμέντο αυτό αποδεικνύει την αχαρακτήριστη ωμότητα με την οποία οι Πολωνοί κατέσφαξαν τους Γερμανούς του διαδρόμου του Gdansk και αφήνει άναυδο τον μελετητή του με την συστηματική αποδεικτικότητα με την οποία οι Γερμανοί τεκμηριώνουν τα εγκλήματα κατά των συμπατριωτών τους. Ταυτοποιημένα πτώματα δολοφονημένων, με τα στοιχεία τους και τις συνθήκες δολοφονίας τους γεμίζουν τις σελίδες αυτού του ντοκουμέντου.

     Αναλυτικές περιγραφές ομαδικών δολοφονιών με φωτογραφικές αποδείξεις παγώνουν το αίμα του αναγνώστη όχι τόσο για μια πρωτοφανή, απρόκλητη, γενοκτονία, όσο για τη διάπραξή της από έναν Λαό, όπως ο Πολωνικός, ο οποίος κάθε άλλο παρά "εγκληματικός" Λαός θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί... έχοντας δώσει λαμπρά δείγματα πολιτισμικής ευαισθησίας στο διάβα του... Και το "μετά ταύτα" ντοκουμέντο του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών, στις 311 σελίδες του, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το δίκαιο της εισβολής των Ναζί στη Πολωνία την οποία, μετά την κατάκτησή της οι Γερμανοί διετήρησαν το 49% του εδάφους της ενώ το 51% το κατέλαβαν οι, τότε, σύμμαχοί του Ρώσοι σοβιετικοί, οι μετέπειτα συν-"δικαστές" στη παρωδία της "δίκης" της Νυρεμβέργης! Και, ενώ το δίκαιο της εισβολής ήταν δεδομένο και κατανοητό, ακατανόητο παρέμεινε το πως οι Πολωνοί επέτρεψαν στη "Μεγάλη Ανατολή" να τους χρησιμοποιήσει τόσο εξευτελιστικά, τόσο πρόστυχα, τόσο ανάξια...

       Και ήρθε το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου με τη νίκη της "Μεγάλης Ανατολής" και την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ και ακολούθησαν, μέχρι σήμερα, 74 χρόνια συνεχούς ανθρώπινης καταισχύνης κατά την οποία κυριαρχεί ο διεθνής σιωνισμός στραγγαλίζοντας την Ανθρωπότητα, ενώ όλα τα δεινά που προκαλεί αυτός ο πανανθρώπινος εχθρός τα μεταθέτει στον "φασισμό" ο οποίος από την 1η Μαίου 1945 έχει συντριβεί, με τις ηλίθιες μάζες να καταδιώκουν τη μάγισσα του "φασισμού" αφήνοντας διάπλατη τη "κερκόπορτα" στο στυγνό σιωνισμό ώστε να τους στραγγαλίζει ανενόχλητος!

     Σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου 2013, η Ανθρωπότητα ζει υπό το φάσμα ξεσπάσματος του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου με επίκεντρο τη Συρία που και πάλι χρησιμοποιείται ως "δόλωμα" από τον εγκληματικό σιωνισμό που σήμερα δεν εκπροσωπείται από τη "Μεγάλη Ανατολή" αλλά από τη μεγάλη δυτική δύναμη που λέγεται Η.Π.Α.! 74 ολόκληρα χρόνια πανανθρώπινης καταισχύνης πέρασαν με τους σιωνιστές να γενοκτονούν ατιμώρητοι, να εκβιάζουν, να αιματοκυλούν ολόκληρες χώρες, ολόκληρες γεωγραφικές περιοχές του πλανήτη, ενώ οι ηλίθιοι μέμφονται τον ..."φασισμό" ασχέτως εάν αυτός έπαυσε υπάρχων από το ...1945!

     Αυτές τις ώρες που οδηγούμεθα σε μία νέα γενοκτονία από εκείνους που εξαπατούν την Ανθρωπότητα κρυπτόμενοι πίσω από τα παραμύθια τους περί "ολοκαυτώματος", μπορεί οι ηλίθιοι να αγνοούν "ποιός" θα τους σύρει στο τάφο, όμως, όσοι έχουμε στοιχειώδη νου γνωρίζουμε πως να τον αποφύγουμε. Και τούτο διότι έχουμε βαθειά χαραγμένες στη μνήμη μας τις εικόνες των σφαγιασθέντων Γερμανών μειονοτικών του διαδρόμου του Gdansk γνωρίζοντάς τους, έναν προς έναν, με τα ονόματά τους, μέσα από τις σελίδες του ντοκουμέντου που απετέλεσε γι αυτούς όχι μόνον την "επιμνημόσυνη δέηση" αλλά και την τεκμηρίωση του αποτρόπαιου εγκλήματος, του πραγματικού Ολοκαυτώματος αμάχων πολιτών με πραγματικό δράστη τον εφευρέτη ενός σαθρού μύθου, προς συγκάλυψη της ίδιας της ζοφερής αλήθειας!   

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.6977764737
 
 
 
YΓ: Ευχαριστούμε θερμά τον Συνέλληνα κ. Ιφικράτη Αμυρά για την ενημέρωση της υπάρξεως σε μορφή pdf του ντοκουμέντου "Les atrocités commises par les Polonais contre les Allemands de Pologne" ώστε να μπορέσουμε να "συνδέσουμε" αναλόγως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.