Κυριακή 1 Απριλίου 2012


ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΟΔΟΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΕΣ!

     Aπό τα καλά στα καλύτερα, από τα πολύ καλά στα διακεκριμένα, με νέα Μέλη (και αυτά εξαιρετικά!) και με τις καλές ειδήσεις να έρχονται και από την Κέρκυρα, κάπως έτσι θα μπορούσαμε να συνοψίσουμε το "κλίμα" της Ομάδος μας αυτών των ημερών!


     Κατ'  αρχήν από αυτό το Σαββατοκύριακο προπονούμεθα σε ιδανικό χώρο, όπως ακριβώς προϋποθέτει η αισθητική της Έφιππης Τοξοβολίας, υπό ακόμη δυσκολότερες συνθήκες που βελτιώνουν τις δεξιότητες του Εφιπποτοξότη και κάνουν τον θωρακικό μας κλωβό να ασφυκτιά από πεντακάθαρο οξυγόνο!


    Οι υπο-ομάδες των Συνασκουμένων, αυτό το Σαββατοκύριακο, βρέθηκαν σε ένα καταπράσινο περιβάλλον για να προπονηθούν συστηματικά και να χαρούν μια ακόμη πιο απαιτητική προπονητική διαδικασία.


     Δώσαμε μεγαλύτερη έμφαση στη σωματική βελτίωση διότι σε λίγο θα αρχίσει το ειδιικό πρόγραμμα βελτιώσεως της φυσικής καταστάσεώς μας, όπως απαιτείται στην ¨Εφιππη Τοξοβολία. Ο Συνασκούμενος Δημήτρης επαύξησε το προθερμαντικό πρόγραμμα εισάγοντάς μας σε έναν άλλο κύκλο ασκήσεων που θα μας φανούν πολύτιμες.
     Η πραγματική έκπληξη ήρθε μαζύ με τις δύο νέες Συνασκούμενες που από το Σάββατο αποτελούν τα νεώτερα Μέλη της Ομάδος μας. Η μία, εικαστική καλλιτέχνις και πανεπιστημιακή Καθηγήτρια, με συναρπαστικές απόψεις, ιδιαίτερη κουλτούρα και, βεβαίως, θαυμάσια τοξευτική προσέγγιση. Η άλλη, νεαρότατη Αμαζόνα, ευγενέστατη και επίσης εξαιρετική Τοξότις από τη πρώτη στιγμή! Η Ελλάδα, πραγματικά, έχει πολλά ...ταλέντα!

     Tέλος, από το νησί των Φαιάκων ένας από τους κορφιάτες Συνασκουμένους μας ιδρύει μία τοπική Εταιρεία Παραδοσιακής Τοξοβολίας προς προώθηση αυτής της ευγενούς Τέχνης στην Κερκυραϊκή Κοινωνία με το υψηλό πολιτιστικό επίπεδό της και τους ευγενείς ευπατρίδες Πολίτες της! Πώς θα μπορούσαμε να κρύψουμε τη χαρά μας για την πρόοδο του αγαπημένου μας Συνασκουμένου ο οποίος αναλαμβάνει μία εξαιρετική πολιτιστική προσπάθεια με όπλο το Τόξο και την ευγένεια της ψυχής του; Καλή επιτυχία και θα είμαστε στο πλευρό των Κερκυραίων Παραδοσιακών Τοξοτών με όλη μας τη δύναμη!    

     Όσο οι γραικύλοι μιζεριάσουν, οι Έλληνες παράγουμε Πολιτισμό! Αυτό είναι νομοτέλεια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.