Τρίτη 24 Απριλίου 2012

H EΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ!


     Μπορεί, στο διεφθαρμένο ελλαδιστάν οι "δικαστικοί λειτουργοί" εν ώρα εργασίας να παρακολουθούν τσόντες παιδικής πορνογραφίας, μπορεί η σύγχρονη ελλαδική (και ποτέ Ελληνική!) κοινωνία να σέρνεται στα "πεζοδρόμια" μαστουρωμένη, όπως φαίνεται στη παρακάτω φωτογραφία την οποία τραβήξαμε σήμερα το μεσημέρι έξω από τον σταθμό του Μετρό "Αμύνης"


αλλά, η πραγματική Ελλάδα αντιστέκεται, στο πρόσωπο κάποιων παιδιών που αρνούνται να υποκύψουν στη τύφλωση στην οποία υπαγορεύει η δημοκρατική παρακμή και υπερνικούν τα εμπόδια ακόμη και με κλειστά μάτια!


     Σε πείσμα των απανταχού δημοκρατικών πρεζεμπόρων, όσοι παραμένουμε "εκτός" μαζοκρατικών ...παραισθήσεων και κοινοβουλευτικών ...παραισθησιογόνων, στις 7 Μαίου θα ζητήσουμε το "λόγο" από όσους μας προέτρεψαν να πέσουμε στην εκλογική τους παγίδα γενόμενοι ίσοι κι όμοιοι... Γιατί εμείς μάθαμε, πια, να περνάμε τα εμπόδια και με κλειστά μάτια διατηρώντας καθαρό και το βλέμμα και τη ψυχή μας!


     Ευτυχείς, από την σημερινή έφιππη Προπόνηση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" από την οποία προέρχονται και οι σχετικές φωτογραφίες, εις πείσμα των όσων διαδραματίζονται γύρω μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.