Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΚΑΙ ΟΙ 7 ΗΣΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ...
ΚΑΙ ΟΙ 8 ΗΣΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!

Ο 14χρονος Εφιπποτοξότης Γεώργιος σε καλπασμό ανάποδου καθίσματος!

     Ο λόγος για τα σημερινά μαθήματα Ιππασίας όπου ασκήθηκαν έξι Εφιπποτοξότες πάνω σ΄ένα υπέροχο τετράποδο και με τον Εκπαιδευτή να παραμένει ευτυχισμένος (μαζύ με τους άλλους ...7) όλο αυτό το υπέροχο απόγευμα!

Ο Γεώργιος "αφήνει τη σκόνη" του καλπασμού του με ανάποδο κάθισμα!

     Ο Αρπάλυκος προπονήθηκε, ίππευσε δύο Ίππους και δίδαξε! Ο Γεώργιος ίππευσε και δίδαξε! Ο Ακάδημος δίδαξε και βοήθησε σημαντικά δύο αρχαρίους να εκτελέσουν ένα πολύ απαιτητικό (δεύτερο κατά σειρά) μάθημα!

Στο δεύτερο, μόλις, μάθημά της
η Κατερίνα τροχάζει κι εκτελεί κλειστή ανθυποστροφή!

     Η Κατερίνα ...με τον εξαιρετικό γιό της  Νικόλα διεκπεραίωσαν άψογα τις ασκήσεις ενός πολύ δύσκολου προγράμματος. Και η Όλγα, πανταχού παρούσα, στήριξε τις διάφορες ανάγκες των μαθημάτων με τη γνωστή αυτοπειθαρχία και συγκέντρωσή της!

Ο Ακάδημος διδάσκει διεύθυνση και κλειστή ανθυποστροφή,
στο δεύτερο μάθημα,
τον Νικόλα!

     Καλπασμοί με ανάποδο κάθισμα (με πρωταγωνιστή τον 14χρονό μας Εφιπποτοξότη), πλήρη Γυμνιππευτική για όλους, διεύθυνση ακριβείας σε ίχνος κλειστής ανθυποστροφής για τους αρχαρίους (μητέρα και πιτσιρίκο), όλα άψογα εκτελεσμένα και με το διάπλατο χαμόγελο που, πια, είναι το σήμα της Ομάδος μας, πιο γνωστό κι απ΄ τον ...Κένταυρο του λογοτύπου μας!


ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ  ΟΙ  "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"

__________________________

ΥΓ. 18ης Απριλίου 2012.  Από αναγνώστη του Ιστολογίου μας λάβαμε το παρακάτω μήνυμα το οποίο μεταφέρουμε με την ορθογραφία του :

     "Αγαπητέ κ. Καλέντζη οι φωτογραφίες κάθε προπόνησής σας πάντα εντυπωσιάζουν αλλά καλό είναι να γράφεται και από που προέρχευται το κάθε άτομο που φαίνεται να ιππεύει γιατί και η Γεωργοπούλου εδίναι κόρη αμαξά και γεννήθηκε μέσα στα άλογα οπότε δεν είναι σπουδαίο το ότι έμαθε να ιππεύει πολύ νωρίς. Η Κατερίνα ας πούμε μήπως είναι και αυτή αλογατάρισα όπως η Τζοάννα; λέμε τώρα" 

     Αγαπητέ μας Φίλε, η συγκεκριμένη Κυρία κάθε άλλο παρά προέρχεται από την συμπαθέστατη τάξη των αλογατάρηδων, αλλά δεν θα αργήσει να ...ενταχθεί και σ' αυτή, κάτι που η ίδια θα το θεωρήσει, πιστέψτε μας, χαρά και Τιμή της. Πάντως προς διασκέδαση της απορίας σας, επιτρέψτε μας να σας απαντήσουμε ότι η συγκεκριμένη (απολύτως αρχάρια) Αμαζόνα μας, είναι μητέρα τριών ανήλικων παιδιών και Καθηγήτρια της Α.Σ.Κ.Τ. (Πανεπιστημιακός) όχι απλώς με διδακτική αποστολή αλλά και ερευνητική (!) που σημαίνει ιδιαίτερο φόρτο ασκήσεως λειτουργήματος! Παρά ταύτα, τα καταφέρνει θαυμάσια, όχι μόνον στην Οικογένειά της και στην καθηγητική της Έδρα, αλλά και στο Ιππευτήριο!
Με εκτίμηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.