Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ "ΚΥΝΗΓΙ" ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ!



     Ενώ το Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου ξεπουλιέται από τους "διαχειριστές" του "ως χωράφι" σε ανομολόγητα "συμφέροντα", η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" συνεχίζουμε απρόσκοπτα τις Προπονήσεις μας, υπηρετώντας το εφιπποτοξοτικό αντικείμενό μας!


      Μπορεί η βελγική ημερησία "DE MORGEN" να εγκαλεί το ελλαδικό (και διόλου "Ελληνικό"...) δημόσιο για την βαρύτατη ευθύνη του έναντι της καταστροφής των Ολυμπιακών Ακινήτων, μπορεί η ένοχη "εταιρεία" ΕΤΑΔ ΑΕ που "διαχειρίζεται" το Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου να το εγκαταλείπει σε μεθοδευμένη διάλυση,    αλλά οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ιππεύουμε και τοξεύουμε, ακάθεκτα!


     Όσο κι αν η Ευρώπη βοά, το χουντικό κρατικό παρακράτος των Αθηνών συνεχίζει το προδοτικό έργο του νομίζοντας ότι θα παραμείνει ατιμώρητο...


    Ενώ, ο καθ' ύλην υπεύθυνος υπουργός και "αρχιπρύτανις" της διαλύσεως των Ολυμπιακών Ακινήτων,  Παύλος Γερουλάνος, επιδιώκει την εισαγωγή ...gay(!) "τουρισμού" προς πλήρωση των "αναγκών" (όπως τις αντιλαμβάνεται...) κι ενώ το επίσημο κρατικό παρακράτος επιδιώκει την νομιμοποίηση των ...ναρκωτικών (!) για την πλήρη εξουθένωση των αγανακτισμένων υποχειρίων του, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" αγωνιζόμαστε στον προπονητικό μας χώρο κόντρα σε όσα οι αλήτες-προδότες-"κυβερνητικοί" μεθοδεύουν εις βάρος μας και εις βάρος των Ελλήνων!

Ο αρχιπρύτανις της καταστροφής των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα ζητήσει τη ψήφο σας!
Γιαούρτι στα μπικουτί του!

     Με μια ανισόρροπη δημόσια "διοίκηση" η οποία παραπαίει μεταξύ έσχατης προδοσίας και ναδιρικής διαφθοράς,  οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" διατηρούμε την απόλυτη ισορροπία μας και το βλέμμα μας σταθερό σε υψηλούς στόχους, αυτούς που το σάπιο δημοκρατικό καθεστώς των πρασινοκοκκινομπλε προδοτών της (Β)ουλής των Ελλήνων προσπαθεί να μας αντικαταστήσει με εισαγωγή ...gayλικίου και νομιμοποίηση ...ναρκωτικών!

    
     Η χουντική "κυβέρνηση" Παπαδήμου, αυτή των πρασινοκοκκινομπλε  διεφθαρμένων μαριονετών, νομίζει ότι ξεχάσαμε τις πρόσφατες εξαγγελίες των εντολοδοτών της για την νομιμοποίηση των ναρκωτικών και την εισαγωγή  ...gay "τουρισμού" προς ενίσχυση της ...Εθνικής Οικονομίας (!) ενώ χτίζει και νέες ...φυλακές (στην Καλαμάτα) αφού η εγκληματικότητα, όπως είναι φυσικό, κατέλαβε πλέον σ' αυτή τη Χώρα την θέση της μαθήσεως κι εκπαιδεύσεως! Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", μέσα στο πλαίσιο του Καταστατικού της, θα πολεμήσει δια της δικαστικής οδού την αθλιότητα της μεθοδευμένης διαλύσεως του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου και την παράδοση των χώρων του στον κανιβαλισμό  λαθρομεταναστών, λωποδυτών και λοιπών α(θ)λητικών "παραγόντων" που εξάγουν βαλίτζες με εκατομμύρια δολλάρια παριστάνοντας τις  αθώες περιστερές! Ήδη, το νομικό τμήμα της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" ετοιμάζεται να στραφεί κατά των υπαιτίων της καταστροφικής "διαχειρίσεως" του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου και, εντός των ημερών, θα δημοσιοποιηθούν πολλά στοιχεία τα οποία τεκμηριώνουν κακουργηματικές πράξεις απιστίας "αρμοδίων". Θεωρούμε ότι η δημόσια περιουσία, αυτή την οποία ο Λαός μας δημιούργησε με το αίμα του, δεν είναι τσιφλίκι των συφιλιδικών εγκεφάλων με ..."μπικουτί" ή άνευ, εντός ή εκτός..., που την παραδίδουν στη μεθοδευμένη διάλυση.

 

    Στους αλήτες καταχραστές της δημόσιας περιουσίας το μόνο που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", ως παραγωγοί Πολιτισμού, θα τους πολεμήσουμε! Και ο πόλεμος είναι μία τέχνη την οποία κατέχουμε εμείς πλέον, ως ..."καθ' ύλην αρμόδιοι"!

     Και το κυνήγι των αθλίων φαίνεται ότι αποτελεί ακόμη ένα καθήκον μας ως παραγωγών Πολιτισμού! Άλλωστε,


"ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΝ ΠΑΤΗΡ ΕΣΤΙ...!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.