Παρασκευή 27 Μαΐου 2011


ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Φ.Α.Α.

ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ* ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ





     Αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για τα νέα Ελληνόπουλα που μεγαλώνουν σε έναν άσχημο "κόσμο" που οι παλιότεροι διαμορφώσαμε,  ολοκληρώσαμε την επαφή μας με τους μέλλοντες επιστήμονες της Αθλήσεως του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, στο Κ.Ε.ΙΠΠ. (Μαρκόπουλο) μετά από ευγενή σχετική πρόσκληση.




     Κατά την διάρκεια των τριών ημερίδων που χαρήκαμε μαζύ τους, διαπιστώσαμε για μία ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο των νέων Ελλήνων που μπορούν αμέσως να αντιληφθούν και να εφαρμόσουν κάθε τι νέο και δύσκολο, διατηρώντας ακεραιότητα ήθους!






     Τα προχωρημένα Μέλη μας Αθανάσιος Ψωρομύτης και Στέφανος Σκαρμίντζος εισήγαγαν στην Ενστικτώδη Τοξοβολία τους φοιτητές και φοιτήτριες του Τ.Ε.Φ.Α.Α. δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από το υψηλό επίπεδο αντιλήψεως και την άμεση προσαρμοστικότητά τους στις σύνθετες και υψηλές απαιτήσεις του συγκεκριμένου "είδους" Τοξοβολίας το οποίο καλλιεργεί -δυστυχώς κατ΄ αποκλειστικότητα!- η Ομάδα μας.





     Κυρίως, χαρήκαμε στο πρόσωπο της Καθηγητρίας τους κ. Έλσας Στραβάκου την ύπαρξη συνεπών διδασκόντων-παιδαγωγών, παρά την ηθική και γνωστική γλισχρότητα της εποχής μας.





     Δυστυχώς, μέσα στις, ολοένα, φθίνουσες ολυμπιακές ιππικές εγκαταστάσεις του Μαρκοπούλου, εκεί όπου τα ακριβοπληρωμένα κτήρια του «2004» ακόμη δεν έχουν αποσβέσει το τεράστιο κόστος τους (που θα το πληρώνουμε για εκατόν πενήντα, ακόμη, χρόνια…) οι φοιτητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α., επτά πανέμορφα τετράποδα και μία Καθηγήτρια της Αθλήσεως δικαιώνουν με την παρουσία τους την οικονομική θυσία της Ελληνικής Κοινωνίας γι' αυτές τις, κατά τα λοιπά, καταπληκτικές ολυμπιακές ιππικές εγκαταστάσεις του Μαρκοπούλου!


_______

ΥΓ: * Το Εθνικό Πανεπιστήμιο λειτούργησε από τον Βασιλέα Όθωνα και όχι από τον Kυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια αλλά, δυστυχώς, δεν φέρει την ονομασία του Βασιλέως! Η παραχάραξη της Ιστορίας είναι από τα πλέον βασικά εγκλήματα ημών των παλαιοτέρων που παραδίδουμε έναν άσχημο "κόσμο" στα παιδιά μας, αλλά πάντα είναι η στιγμή πρέπουσα για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.