Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΗ ...ΝΟΤΙΟ ΚΟΡΕΑ


     Οι πολλοί ιππεύουν άλογα, ο μεγάλος σοφός Julius Evola πρόσταξε να "ιππεύσουμε την τίγρη", οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" φέτος θα ιππεύσουμε τον μυθικό μινωίτη ταύρο για να αναδείξουμε την Πατρίδα μας όσο πιο λαμπρά μπορούμε ενώπιον του διεθνούς Κοινού της παγκόσμιας Παραδοσιακής Τοξοβολίας, στο 5ο W.T.A.F. 2011 της Νοτίου Κορέας!




     Η Ελληνική Κρήτη και οι φημισμένοι Τοξότες του ιστορικού παρελθόντος της, φέτος, "ταξιδεύουν" ως τη μακρινή Νότιο Κορέα επιτρέποντας στην παγκόσμια τοξευτική "οικογένεια" να χαρεί ένα αντιπροσωπευτικό "κομμάτι" Ελλάδος! Δε μας νοιάζει αν τη Πατρίδα μας την χρεωκόπησαν οι επίορκες μαριονέτες της "εξουσίας", αν οι ανάξιοι εχθροί της την χλευάζουν, ακόμη κι αν κάποιοι Συνέλληνες την αμφισβητούν, εμείς νοιώθουμε περήφανοι για την ελληνικότητά μας και εξάγουμε και πάλι τον Πολιτισμό μας με την ευκαιρία της συμμετοχής μας στο "W.T.A.F. 2011" της Ν. Κορέας. 




      Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η Ομάδα μας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" συμμετέχει με δικά της "μέσα" στην παγκόσμια διοργάνωση "W.T.A.F.", προσκεκλημένη της Κυβερνήσεως της Ν. Κορέας, μαζύ με τις αντιπροσωπίες Παραδοσιακής Τοξοβολίας χωρών από όλες τις ηπείρους. Με τις προσωπικές προσπάθειες του Αρχηγού και των Μελών της Αποστολής μας θα προσπαθήσουμε και πάλι να διακριθούμε όπως τα καταφέραμε και πέρσι, κατακτώντας την πρώτη παγκόσμια διάκριση στην Τοξευτική Επίδειξη!



Η περσινή Αποστολή με το Α' Βραβείο ανά χείρας:
  Ν.Καραίσκος, Σπ. Μπάκας, Στ. Κάμπελλ




     Το φετινό "W.T.A.F." θα διεξαχθεί στην πόλη Cheonan από 23-28 Σεπτεμβρίου και ο Αρχηγός της Αποστολής Χαράλαμπος Χρυσοβέργης, λάτρης της κρητικής Παραδόσεως και χορευτής κρητικών χορών, δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει ένα αυθεντικό κρητικό δρώμενο για να παρουσιασθεί η Ελληνική Ομάδα στην τελετή ενάρξεως. Ριζίτικα τραγούδια, πεντοζάλια, κρητικές φορεσιές και γιορτινή Ελλάδα στη μακρινή Ν. Κορέα θα είναι ό,τι πρέπει για να χαρούμε αυτό που κάποιοι προσπαθούν να μας στερήσουν : την ομορφιά του Ελληνικού Πολιτισμού!





     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" συνοδεύουν με τις καλύτερες ευχές τους τα 3 Μέλη της Αποστολής μας, Χαράλαμπο Χρυσοβέργη, Μαρία Γδοντάκη και Σταμάτη Διαμαντόπουλο, όντες βέβαιοι για το κάλλιστο αποτέλεσμα των προσπαθειών τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.