Σάββατο 7 Μαΐου 2011

    
ΣΤΑ  "ΦΟΡΑ"  Η  ΒΛΑΚΕΙΑ !  




      Αγαπητοί κ.κ. Ε. Γκανά και Κ. Μπαλιώτα,

     Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας και σας ενημερώνουμε ότι λόγω (μάλλον) πληρότητος του ηλεκτρονικού γραμματοκιβωτίου σας το απαντητικό μας μήνυμα μας επιστρέφεται, λόγος για τον οποίο σας το παραθέτουμε από εδώ.

     Εκτιμούμε απεριόριστα τις προσπάθειες που κάνουν όλοι οι Συνέλληνες της επαρχίας, με όσα και όποια μέσα διαθέτουν για την ανάπτυξη της Ιππασίας και υποκλινόμαστε προ των στερήσεων που υποβάλλονται ώστε να απολαμβάνουν τον Ίππο και την χαρά της συντροφιάς του. Δεν πιστεύουμε ότι ο Κόσμος της Ιππασίας μπορεί να διαιρεθεί σε "επαρχιώτες" Ιππείς (ενός …κατώτερου θεού) και σε …"προνομιούχους πρωτευουσιάνους", αντιθέτως θεωρούμε ότι όλοι μας βρισκόμαστε σε μία ευθεία «γραμμή» προ του Ίππου, ανεξαρτήτως αστικών ή άλλων συντεταγμένων.




     Ως «Έλληνες Κένταυροι» δεν έχουμε σχέση με τους φίλτατους «Κενταύρους Ανδραβίδος» αλλά εκτιμούμε ανεπιφυλάκτως το έργο και τις προσπάθειές τους. Δυστυχώς, δεν είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στην 9η Ιππική Παρέλαση Ανδραβίδος, την οποία θεωρούμε ως μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση η οποία αναδεικνύει τον Ίππο και την Ιππική.




     Υπηρετούντες την Φυσική Ιππασία θεωρούμε ότι κάθε ιππευτική φάση (συμπεριλαμβανομένης και της ανορθώσεως) αποτελεί "σενάριο" ορθής αντιμετωπίσεως από τον Ιππέα, συνεπώς, πιστεύουμε ότι οι ανορθώσεις οι οποίες προκαλούνται από πεπειραμένους Ιππείς  με «καλές χείρες» και υπό προϋποθέσεις σεβασμού του στόματος του Ίππου κατά την διάρκεια επιδείξεων, όχι μόνον δεν είναι καταδικαστέες αλλά και αποτελούν μέρος της επιδείξεως και βαθμολογήσεως των ικανοτήτων τους!




     Αναφορικώς με την κακόβουλη κριτική την οποία μας περιγράφετε ότι άσκησαν κάποιοι αργόσχολοι θαμώνες (δήθεν) «ιππικού φόρουμ» στην 9η Ιππική Παρέλαση Ανδραβίδος, ασφαλώς θα αντιλαμβάνεσθε ότι ούτε το επίπεδο της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» ούτε η εξαιρετικά εργώδης δραστηριότητα της Ομάδος μας «ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ» μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε το θλιβερό "ρεπερτόριο" ανοησίας ψυχοπαθητικών "περιπτώσεων". Εάν, πράγματι, η εν λόγω «κυρία» ευχήθηκε δημόσια "...να πεθάνει Ιππέας …σπάζοντας τον αυχένα του...", αυτό εμπίπτει στην αρμοδιότητα του ψυχιάτρου της και όχι στη δική μας. Εμείς, απλώς, σας ενημερώνουμε ότι οι δύο συγκεκριμένες «κυρίες» όχι μόνον δεν έχουν σχέση με την Ομάδα μας αλλά, αντιθέτως, τις διαγράψαμε …ευχαρίστως και με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (στις 3/8/2010 την πρώτη και στις 7/5/2009 την δεύτερη, κατά σειρά) επιδιώκοντας να διατηρούμε πάντοτε υψηλή την ποιότητα της Ομάδος μας και απαλλάσσοντάς την από υπαρξιακά υποπροϊόντα.






     Τέλος, ουδεμία σχέση με την Ελληνική Έφιππη Τοξοβολία διατηρούν οι προαναφερθείσες διαγραφείσες «κυρίες» οι οποίες κατέφυγαν σε ερημική περιοχή της γερμανικής ...παραμεθορίου όπου ανεζήτησαν «στέγη» ανεκτική των ψυχοπαθητικών τους διαστροφών (όπως πολύ σωστά επισημαίνετε) εάν δεν ανεζήτησαν και κάτι επιπλέον...το οποίο ίσως μας απήλλασσε όλους από την υστερική συμπεριφορά τους!




     Ευχόμενοι να απολαμβάνουμε όλοι, ακέραιοι και μακράν «καταρών» ανυπολήπτων διαδικτυακών παρανοϊκών, τα αγαθά της Ιππικής συμπεριλαμβανομένων και των ανορθώσεων,


     Διατελούμε με εκτίμηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.