Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020


"ΓΙΑ ΤΟ KAΛΟ" ΜΑΣ...


     "Dies irae και όχι "ημέρα" αλλά ημέρες, πολλές ημέρες οργής και καραντίνας καταφέρνοντας να αποκρυπτογραφήσουμε τα "διαγγέλματα" του πρωθυπουργού με δραγουμάνο τον Γιάννη Μηλιώκα. 



     «Για το καλό μας…» στη σιντιέρα και καταλάβαμε γιατί η κυβέρνηση μάντρωσε όλους τους Έλληνες στα σπίτια μας ενώ απ΄ έξω εισρέουν χιλιάδες … «παράτυπων» μελαμψών που ταξιδεύουν χωρίς διαβατήριο και δημοσία δαπάνη και …καταλάβαμε! Ο πρωθυπουργός …"για το καλό" μας και για να μας απαλλάξει από τον συνωστισμό στα πεζοδρόμια, μας μάντρωσε! 









     Και σαν να μην έφταναν όλα τούτα, έχουμε και τους επιστήμονες να μιλάνε για Φ Ι Α Σ Κ Ο!


     Ενώ πολύ νωρίτερα, ο επικεφαλής της επιτροπής για την αντιμετώπιση της "πανδημίας" Σωτήρης Τσιόδρας είχε πει:


     Μέχρι που το μάντρωμα των Ελλήνων προς διευκόλυνση της εισροής  των παρανόμων μελαμψών ολοκληρώθηκε μετά και το δεύτερο ...δημοκρατικότατο διάταγμα του ...κοινοβουλευτικού πρωθυπουργού:


     Ενώ οι φουρνιές των παρανόμων εξακολουθούν να κατακλύζουν την ενδοχώρα με τους Έλληνες φυλακισμένους στα σπίτια μας! 


     Και το μάντρωμα των Ελλήνων απεδείχθη σωτήριο για την λαθροδιακίνηση την στιγμή που εμφανίστηκε και η πρώτη συντεταγμένη μαζική αντίδραση μπροστά στη Βουλή!


     Μετά από όλα αυτά και με ιδιαίτερη περίσκεψη η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" αναγνωρίζει, βεβαίως, την ύπαρξη αμέτρητων εποχιακών και χρόνιων ιών, πολλών εξ αυτών θανατηφόρων όπως έχει αποδειχθεί σε όλες τις εποχές και συνιστά στα Μέλη της την  λήψη μέτρων αποφυγής λοιμώξεων, όμως, δεν παγιδεύεται σε curfew λαθρομεταναστευτικής ...σκοπιμότητος και αναλαμβάνει τα Τόξα για την καθιερωμένη άσκηση των Μελών της, ενώ, ταυτοχρόνως, απολαμβάνει την Νέμεση να τιμωρεί όσους πολέμησαν εκείνο που θα έπρεπε να υπηρετήσουν. Έτσι, σήμερα βρεθήκαμε και πάλι στην αγαπημένη μας Γραμμή Βολής!


     Χαρήκαμε Τοξοσφαίρηση συνδυάζοντας ένα χαλαρό προθερμαντικό ξεκίνημα με Τοξοβολία εξ Επαφής.



     Μας δόθηκε η ευκαιρία να παρατηρήσουμε τις επιπτώσεις του τοξευτικού παραδόξου σε κοντινές αποστάσεις και να συναγάγουμε συμπεράσματα τοξεύοντας, κατόπιν, σε μακρύτερες.



     Κατανοήσαμε τις συνέπειες της εκτινάξεως του βέλους και σταθμίζοντας αυτή την παράμετρο επιστρέψαμε στα συμπεράσματα  της Τοξοβολίας εξ Επαφής, αποφεύγοντας την υπερβολή στο άνοιγμα της χορδής.



     Με λίγα λόγια, προετοιμαστήκαμε για να επιχειρήσουμε κατόπιν καλύτερες "συγκεντρώσεις βελών" σε μακρύτερες αποστάσεις.



     Και τα καταφέραμε πολύ καλύτερα από τον Τσιόδρα και τη παρέα του που δε λένε να πετύχουν "στόχο" ούτε ...εξ επαφής! Για να μη πούμε και για τον "καντέμη" για τον οποίο λέγεται ότι ακόμη κι αν κοιμηθούμε μαζύ του στη θάλασσα θα πιάσουν φωτιά τα ...φύκια! 



     Δημιουργική η προπονητική μας ημερίδα μέσα στο γενικό "κακό χαμό" και είμαστε υπερήφανοι που, ως "Έλληνες Κένταυροι" καταφέρνουμε να διατηρούμε την, κατ΄ Αριστοτέλη, πολιτική μας, αλλά και ατομική, νηφαλιότητά μας εκεί όπου η λοιμωξιολογία ζητά την συνδρομή της ...ψυχιατρικής και το δημοκρατικό καθεστώς αδυνατεί να διαφοροποιηθεί από την οργουελιανή δικτατορία !



     Ιδανικός ο χώρος και ασφαλέστατος μας βοήθησε στην αυτοσυγκέντρωση της οποίας τα ευεργετικά αποτελέσματα φάνηκαν αμέσως.



     Άλλωστε, επί δεκαπέντε χρόνια καταφέρνουμε να επιλέγουμε, κάθε φορά, τον ιδανικότερο χώρο για να ασκηθούμε γι αυτό και θεωρούμε όλο τον πλανήτη "Κοιλάδα" μας!



      Και η ευστοχία με την επιπρόσθετη καλή συγκέντρωση ήσαν τα αποτελέσματα που γρήγορα επετεύχθησαν.



     Δεν μπορούμε να πούμε, παρά την αναβίωση των πλέον σκληρών σελίδων της οργουελιανής φαντασίας, η ημερίδα μας ήταν διασκεδαστικότατη και ωφελιμότατη μιας είχαμε την χαρά να συνυπάρξουμε με συμπαθέστατους σκυλομπαμπάδες και σκυλομαμάδες που άφησαν τα τετράποδα ...έργα τέχνης τους να χοροπηδάνε τριγύρω μας!



     Και δεν διασκεδάσαμε μόνον από τα λατρευτά μας σκυλάκια...



     Διασκεδάσαμε και με το τρολ που ενέπλεξε την Βελγίδα υπουργό ...υγείας (μη χειρότερα!) να δίνει οδηγίες για ...εγκράτεια αριθμών στην περίπτωση ομαδικών συνευρέσεων (...) "κοινωνώντας" μας το ...πορτρέτο της το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο απ΄ ό,τι περιμέναμε ως αντιπροσωπευτικό της υγείας σε μία δημοκρατία!



     Ακόμη μια γόνιμη ημερίδα με αρκετό οξυγόνο και κάμποσο προβληματισμό διανθισμένο με την φιγούρα της υπουργού κ. Μάγκυ για τους "Έλληνες Κενταύρους" οι οποίοι επιμένουμε να παραμένουμε σκεπτόμενοι και ...οξυγονωμένοι! Και αυτά είναι τα προ-απαιτούμενα για να επιβιώσει καθένας στις κρίσιμες ημέρες που περνάμε...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.