Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"



     Aκόμη δυνατότεροι και ...ομορφότεροι οι "Stables Maniatis" με ένα ακόμη τετράποδο ...απόκτημα του οποίου η θωριά και μόνον το κάνει από μακριά ...ερωτεύσιμο!

     Eπιτυχέστατη επιλογή του νεαρού αλογατάρη και ιδιοκτήτη του Σταύλου, Πάνου Μανιάτη, το πανέμορφο νεο-σταυλιζόμενο Pinto με τον εξαιρετικό χαρακτήρα, αμέσως μετά την έλευσή του στο φιλόξενο περιβάλλον των "Stables Maniatis" έδειξε ότι προορίζεται για τα "δύσκολα" και, φυσικά, βρέθηκε στα χέρια του Αρχηγού των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" Αθανασίου Ψωρομύτη δια τα ...περαιτέρω!  

     Εκπέμποντας την γαλήνη και την αρμονία της φύσεως, το νέο τετράποδο εμπνέει σεβασμό και υπόσχεται να εκπαιδεύσει πολλούς μαθητές στην Έφιππη Τοξοβολία και όχι μόνον... 

     Ήδη, τα έμπειρα χέρια του Αρχηγού της τοπικής Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" η οποία φιλοξενείται στους Σταύλους του Πάνου Μανιάτη, ανέλαβαν τον "νεοσσό" για την πρώτη "κατήχηση" στην εργασία στίβου κι απ΄ ό,τι φάνηκε ο νεόλεκτος Ίππος ανταποκρίθηκε υποδειγματικώς.

     Όλα προοιωνίζονται ιδανικά για το "εργασιακό μέλλον" του πανέμορφου Pinto και ο Αθανάσιος Ψωρομύτης ξέρει πολύ καλά να "φτιάχνει" αλογάκια ... "παντός καιρού"!


     Όμως ο ...ερωτεύσιμος δεν είναι ο μόνος που υφίσταται την παιδαγωγική του αγαπημένου μας Αθανασίου, αφού ο Σταύλος του Πάνου Μανιάτη "στεγάζει" πολλά και ενδιαφέροντα αλογάκια με τα οποία ο Εκπαιδευτής μας ανταλλάσσει ...συναισθήματα!


     Εδώ, ο Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" επικαλείται όλη του την ευρηματικότητα ώστε να παίζει με διάφορους τετράποδους χαρακτήρες ηρεμώντας τους με "κόλπα" που ο ίδιος γνωρίζει ώστε να εξελίσσονται σε ιδανικούς σχολικούς Ίππους.

     Και είναι παροιμιώδης η εφευρετική εφυία του Αθανασίου όταν θέλει να αξιοποιήσει τον συνδυαστικό νου του Ίππου, βοηθώντας τον να σκεφτεί λογικά και άφοβα... Μέχρι και το Τόξο εξορκίζει με σανό για να το κάνει ..."εύπεπτο" στο αθώο αλογάκι!

     Οι υπόλοιποι, παρακολουθούμε και ζηλεύουμε!... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.