Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

" i" vs "ai" και ...ΗΜΕΙΣ

" i" vs "ai" και ...ΗΜΕΙΣ



     Παραπεταμένη σε ένα παρτέρι του κέντρου του ..."κέντρου" των Αθηνών, στη "γειτονιά" όπου έζησε, η ορειχάλκινη κεφαλή του Αγγέλου Σικελιανού μας θυμίζει το πέρασμα ενός ευπατρίδη του οποίου την μνήμη, οι μετέπειτα δημοκράτες επήλυδες αυτού του αμαρτωλού άστεως, φρόντισαν να ξεθωριάσουν! Δίπλα σε δύο κάδους σκουπιδιών και ένα χαρτόκουτο που κοιμούνται αδέσποτες ...γάτες, κουτσουλισμένη από τα φτερωτά που διασχίζουν τον θλιβερό ουρανό της κακάσχημης δημοκρατικής πρωτεύουσας ενός εβραϊκού προτεκτοράτου, η προτομή αυτή συνεχίζει να εμπνέει ελάχιστους απομένοντες ελληνομνήμονες υπογραμμίζοντας το όνειδος ενός όχλου που καταρρέει εν μέσω του δημοκρατικότατου αντιφασισμού του! Κι όμως, τούτη την "ώρα" του καλπασμού της τεχνολογίας και των συνεπειών της, αυτή η ορειχάλκινη, όσο κι "αμίλητη" ορειχάλκινη κεφαλή αποδίδει μιαν "εικόνα" τόσο ..."φλύαρη" της οποίας ο άρρητος λόγος διατρυπά την "ακοή" της ...ευφυίας (i) μας "απαντώντας" μας σε ένα βασικό ερώτημα που αναδύεται από την αδήριτην επικαιρότητα και, τοποθετώντας μας "κατά πρόσωπο" με τον προβληματισμό: Ποια η θέση μας έναντι της τεχνητής νοημοσύνης (ai) ημών ως φορέων νοημοσύνης (i) η οποία, μάλιστα, δεν χρήζει και άλλου προσδιορισμού (π.χ. "φυσικής"...κλπ) αφού είναι και η μόνη κατά φύση; Ας παρατηρήσουμε και πάλι την εικόνα της ορειχάλκινης κεφαλής του αειμνήστου Αγγέλου Σικελιανού η οποία και θα μας αποκριθεί...

     Το περιστέρι δεν φημίζεται για την ιδιαίτερην ευφυία του ούτε για τις ιδιαίτερες αρετές του, δεν είναι το ευφυέστατο αρπακτικό το οποίο υπολογίζει με ακρίβεια την ταχύτητα και τους ελιγμούς του ώστε να αιχμαλωτίσει το θύμα του για να το κατασπαράξει... Το περιστέρι, είναι ένα μετρίας ευφυίας φτερωτό πλάσμα το οποίο, κηδόμενο του εαυτού του, περιορίζεται στο να επιβιώσει εν μέσω φυσικών και τεχνητών απειλών και δείχνει ότι τα καταφέρνει ακόμη και εν μέσω του αφιλόξενου έως και εχθρικού αστικού περιβάλλοντος μιας μεγαλουπόλεως η οποία διακυβεύει ακόμη και την επιβίωση των κατοίκων της! Και, εν προκειμένω, το περιστέρι, δεν επέλεξε για να ξαποστάσει ούτε το γεμάτο παγιδευτικές τσίχλες πεζοδρόμιο, ούτε τον γεμάτο κινδύνους από την κυκλοφορία διερχομένων τροχοφόρων παραπλεύρως δρόμο, ούτε τους παρακείμενους βρώμικους κάδους σκουπιδιών, ούτε το διπλανό κουτί με το επικίνδυνο περιεχόμενο μιας και οι γάτες δεν είναι διόλου φιλικές με τα πετούμενα... Έτσι, το περιστέρι επέλεξε για να σταθεί την, υπερυψωμένη και  α π α λ λ α γ μ έ  ν η  α π ε ι λ ώ ν και κ ι ν δ ύ ν ω ν, ορειχάλκινη κεφαλή του Αγγέλου Σικελιανού, παίρνοντας "ανάσα" για να συνεχίσει τις πτήσεις του...

     Ακόμη και οι πλέον ανυποψίαστοι υποψιάζονται πια ότι, μετά την μεθόδευση της πρώτης μεγάλης δοκιμασίας ποδηγετήσεως των μαζών που απετέλεσε η απάτη του "κορωναϊού" και κατόπιν του αποτελέσματός της που απέδειξε ότι οι μάζες κατακλύζονται από ηλιθίους (υποτεταγμένους στην εξουσιαστικότητα ενός αθέατου, πλην γνωστότατου, εξουσιαστή), αρχίζει να λαβαίνει "σάρκα και οστά" το επόμενο "βήμα" προς την ολοκληρωτική υποδούλωση των κοινωνιών στα συμφέροντα αυτού του πασίγνωστου εξουσιαστή που κυριάρχησε μετά το πέρας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, έστω και ως ηττημένος "νικητής"! Και, βεβαίως, επειδή όλα έχουν όνομα, αυτός ο βδελυρός εξουσιαστής δεν είναι άλλος από τον δ ι ε θ ν ή   σ ι ω ν ι σ μ ό  τον οποίο προωθεί ως παγκόσμιο "απρόσωπο" επικυρίαρχο το κράτος του Ισραήλ προετοιμάζοντας την ολοκληρωτικήν επικράτησή του!   

     Όλοι θυμόμαστε τις πέντε εβραϊκές "φαρμακοβιομηχανίες" να παρασκευάζουν ένα θανατηφόρο παρασκεύασμα για τα ολέθρια αποτελέσματα του οποίου απεφάνθη εγκαίρως ο, καθ'  ύλην αρμοδιότατος και παγκοσμίως μοναδικός ειδήμων, νομπελίστας καθηγητής της Ιολογίας Jean Luc Montagnier... Όλοι θυμόμαστε να ακυρώνεται η επιστημονική γνώμη του ειδήμονος από ανειδικεύτους "πολιτικούς" οι οποίοι νομοθέτησαν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού καταπατώντας διεθνείς νόμους και συντάγματα, εκβιάζοντας τους πολίτες τους να δηλητηριάσουν τον οργανισμό τους με το θανατηφόρο παρασκεύασμα αυτών των πέντε εβραϊκών "φαρμακοβιομηχανιών"... Όλοι θυμόμαστε αλλά και συνεχίζουμε να "μετράμε" τους έκτοτε, δήθεν, ..."ανεξήγητους"  και ..."αιφνιδιαστικούς" θανάτους, όπως ακριβώς τους περιέγραψε, προειδοποιώντας, ο αείμνηστος Jean Luc Montagnier: εμφράγματα μυοκαρδίου και καρκίνοι διαφόρων μορφών! Όμως, για τον διεθνή σιωνισμό το κόστος δισεκατομμυρίων ανθρωπίνων ζωών είναι αδιάφορο αφού γι αυτόν το μόνο ενδιαφέρον είναι το αναμάσημα του αριθμού των ..."6.000.000" το οποίο, μάλιστα το πλασάρει με θέσπιση εκβιαστικής νομοθεσίας αναγκαστικής παραδοχής!

     Μετά, λοιπόν, την "ανιχνευτική προφυλακή" του "κορωναϊού" καταφθάνει η "τεχνητή νοημοσύνη" (artificial intelligence, ή "ai") η οποία θα εκ-ρομποτοποιήσει πλήρως τις κοινωνίες καθιστώντας τις πειθήνια όργανα του επικυρίαρχου, πλέον, εξουσιαστικού σιωνισμού! Δηλαδή ο υπούλως μεθοδευόμενος επίλογος της ελευθερίας του ατόμου και των κοινωνιών!

     Με τον, ήδη πλήρη έλεγχο και την λογοκρισία του διαδικτύου από τον διεθνή σιωνισμό, η Ανθρωπότητα φιμώνεται και συσκοτίζεται ενώ οι μεγάλες "πλατφόρμες" του "internet", δημιουργημένες από τους διεθνείς σκοταδιστές με τα κεφάλαια που επί χρόνια απεκόμισαν από τις "αποζημιώσεις" που τους εξασφάλισε ο μύθος τους, ελέγχουν πλήρως την "πληροφορία" και την ροή της βάσει αλγορίθμων που οι διεθνείς εγκληματίες τροφοδότησαν τους ηλεκτρονικούς λογοκριτές τους. Και, ήδη, μια αμφιλεγόμενη τεχνολογία η οποία αποκαλείται "τεχνητή νοημοσύνη" θα αποφασίζει για τις ζωές των πολιτών των συγχρόνων κοινωνιών χωρίς να τους ρωτά και χωρίς, βεβαίως, να νοιάζεται για την ευημερία τους αφού η τροφοδότηση των "data" αυτής της τεχνολογίας δεν θα γίνεται από τους ίδιους αλλά από την γνωστή "κάστα" των ..."περιουσίων" εξουσιαστών σιωνιστών! Μια "κάστα" στην οποία δεν μπορεί να διεισδύσει κανείς "διαφορετικός" κανείς "αλλιώτικος", παρά μόνον τα γνήσια τέκνα της σιών και όσοι κατά τεκμήριο υποτάσσονται σε αυτά!  

     Ήδη, στην Φινλανδία διαμορφώθηκε η "μαγιά" της πρώτης κρίσιμης "μάζας" επάνω στην οποία θα οικοδομηθεί το τερατούργημα της ελεγχόμενης "τεχνητής νοημοσύνης"! Πρόκειται για το εγχείρημα με τον συνθηματικό τίτλο "Πρόγραμμα 1%", δηλαδή, ένα εισαγωγικό πρόγραμμα που καθιερώθηκε στην εκπαίδευση και ντρεσάρει τα παιδιά στη ρομποτοποίηση ώστε, αρχικώς, δι αυτών των νεαρών πλασμάτων με την ελάχιστην εμπειρία ζωής και με τις μειωμένες αντιστάσεις τους, να επιτευχθεί κατόπιν ευκολότερα η εφαρμογή της ρομποτοποιήσεως σε όλη την κοινωνία!    

     Tα πρώτα ανθρώπινα ρομπότ "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενα", προετοιμάζονται πυρετωδώς να αναλάβουν ρόλο, ενώ ταυτοχρόνως, ακούγονται οι βαυκαλιστικές, έως ...αποβλακωτικές "σειρήνες" οι οποίες επιχειρούν να απο-εστιάσουν την συλλογική αγωνία από το επερχόμενο τέλος της ελευθερίας της Ανθρωπότητος με απατηλές διαβεβαιώσεις περί  "σεβασμού του Ανθρώπου" του οποίου, ή δ η, έχουν ακυρώσει την ελευθερία της βουλήσεως, υποχρεώνοντάς τον δια νομικού εκβιασμού να "καταπιεί" το αφήγημα του αριθμού των "6.000.000" το οποίο, μάλιστα, παραδέχεται ως "κόλπο" ακόμη κι αυτή η εβραία - σιωνίστρια, βραβευμένη με το βραβείο "Israel" Shulamit Aloni!   

     Κι ενώ το μέλλον της Ανθρωπότητος φαντάζει ζοφερό όσο ποτέ κι ενώ κάθε πεσιμισμός θα ήταν εύλογος με τον Άνθρωπο να καταδικάζεται στην υποδούλωση και στην ασκήμια, εν τούτοις, όσοι νοήμονες και, βεβαίως, ανθιστάμενοι και μη παραδιδόμενοι, διατηρούμε την πλήρη αισιοδοξία μας η οποία επιβεβαιώθηκε και κατά την πρόσφατη περίοδο της μεγάλης δοκιμασίας της απάτης του "κορωναϊού" από την οποία αναδειχθήκαμε νικητές, αρνούμενοι να υποκύψουμε στον εκβιασμό της εμβολιαστικής υποχρεωτικότητος και παραμένοντας ενεργοί ώστε να θάβουμε τα κουφάρια όσων δεν είχαν δύναμη αντιστάσεως με την, γνωστή, μοιραία, κατάληξη, φθάνοντας στο πανηγυρικό σημείο να ευγνωμονούμε τους διεθνείς εγκληματίες οι οποίοι κατάφεραν να μειώσουν τον δείκτη ηλιθιότητος των κοινωνιών, έστω, με ανορθόδοξο τρόπο... και με την ίδια βούληση αντιστάσεως στις μεθοδεύσεις της "τεχνητής νοημοσύνης" ήδη, ξεκινήσαμε τον δικό μας αγώνα αρνήσεως "τετελεσμένων" κι επιδιώξεως μιας αειφορίας υπαρξιακής βιωσιμότητος, μελετώντας τον εχθρό κι ανακαλύπτοντας, διαρκώς "αντίδοτα" των δηλητηριοειδών μεθοδεύσεών του!     


Ναι, υπάρχει τρόπος και ήδη μάθαμε να παρακούμε τον εξουσιαστή και να παραβιάζουμε την λογοκρισία των διαδικτυακών πλατφορμών του οι οποίες, επί ματαίω, προσπαθούν να μας εγκλωβίσουν στους παγιδευτικούς "μονοδρόμους" τους, μπορούμε πια να ξεπερνάμε  με την φυσική μας υπερ-νοημοσύνη τα "φίμωτρα" και τις "παρωπίδες" που αποπειράται να μας "φορέσει" η ..."Google", ακόμη δε και δι ...αυτής (καλή ώρα) να θωρακίζουμε την ελευθερία μας δια της μαχητικότητός μας και ...φτυαρίζοντας την βέβηλη κόπρο! Και όπως και στην περίπτωση του ..."κοροϊδοϊού"  τα πάντα προοιωνίζουν την νίκη μας και εν προκειμένω διότι την "τεχνητή νοημοσύνη" των αρρώστων εξουσιαστών μπορεί να κατανικήσει και θα κατανικήσει η φυσική υπερ-νοημοσύνη των αδούλωτων νοημόνων! Και η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" ως αντίποδας του "προγράμματος 1%" αποδεικνύεται ως μέρος μιας άλλης "κρίσιμης μάζας" η οποία ήδη άρχισε να συγκροτείται παγκοσμίως και η οποία, βεβαίως, ήδη και μόνον ως εκ της συγκροτήσεώς της αποδεικνύεται ακαταμάχητη! 


     Aποτελεί αξίωμα των "Ελλήνων Κενταύρων" η φράση - διάγνωση "Ζούμε εν μέσω ηλιθίων" και όποιος την αμφισβητεί, απλώς, είναι "εγγεγραμμένος" στο ...υποσύνολό τους! Και η ηλιθιότητα είναι διάχυτη στα πεπραγμένα των "πολλών", αρκεί δε ένα βλέμμα προς τα πάνω για να δούμε ένα ετοιμόρροπο μπαλκόνι να "στηρίζεται" με μία λαμαρίνα η οποία "στηρίζεται" στο ...ίδιο το μπαλκόνι και η οποία δεν προφυλάσσει τους περαστικούς ούτε από πτώση υλικών του μπαλκονιού που ήδη καταρρέουν, αφού δεν το καλύπτει ούτε εξ ολοκλήρου, ούτε καν στο τμήμα του που άρχισε ήδη να καταπίπτει. Κι όμως, γι αυτή την άχρηστη λαμαρίνα η οποία, σε περίπτωση κατακρημνίσεως του μπαλκονιού, απλώς, θα πολλαπλασιάσει κινδύνους, δαπανήθηκαν εργατώρες, χρήματα και ρίσκα που πιστοποιούν την ηλιθιότητα εκείνων που αποτελούν στόχο ανίερων εξουσιαστών τους οποίους, θα το δείτε, θα φτάσουμε σε σημείο να τους ευγνωμονούμε για τον αφανισμό των ηλιθίων όπως και στην περίπτωση του "κοροϊδοϊού"!...     

     Αν και εμείς δεν είμαστε τα περιστέρια, επιστρέφοντας στο περιστέρι που επικάθεται στην ορειχάλκινη κεφαλή του Αγγέλου Σικελιανού, δεν έχουμε παρά να πούμε ότι ακολουθούμε το παράδειγμά του, όμως, ...ακονίζοντας και τα νύχια μας! Προς τούτο, άλλωστε και η σπουδή μιας πολεμικής τέχνης! Έτσι, δεν είναι?...     

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.