Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

EΓΚΑΙΝΙΑΖΟΝΤΑΣ ...

 EΓΚΑΙΝΙΑΖΟΝΤΑΣ ...



     Με αρκετά χαμηλή θερμοκρασία δοκιμάσαμε, απόψε, στη Γραμμή Βολής το ανακατασκευασμένο, πιά, Τόξο του Συνασκουμένου Περικλή Τελειορίδη το οποίο έχει δωρίσει στην Ομάδα μας αλλά ήταν αρκετά "βαρύ" ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν μέσο Τοξότη.

     Χρηστικό μόνον για ελαχίστους λόγου υπερβολικού βάρους ανοίγματος χορδής, το συγκεκριμένο Τόξο το ανέλαβε και πάλι ο Περικλής μας και το έφερε στα μέτρα ενός μέσου Τοξότη, ανακατασκευάζοντάς το και φέρνοντάς το σήμερα να το δοκιμάσουμε, οπότε, παραχωρήσαμε την πρωτιά της δοκιμής στην Εύα μας ώστε να παρατηρήσουμε καλύτερα Τόξο και Τοξότρια σε μια νυχτερινή "συνεργασία" με αισθητό κρύο, στην αυλή της Ομάδος μας. 

     Εν αρχή, ο Περικλής έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες στην Εύα και στάθηκε δίπλα της βοηθώντας την να λειτουργήσει καλύτερα.

     Η Εύα χειρίσθηκε με άνεση το Τόξο, ενώ η παρουσία του Περικλέους ήταν πολύ υποστηρικτική για την νεαρή εκπαιδευόμενη. 

     Η συμπεριφορά του νέου Τόξου ήταν αρκετά αξιόπιστη κατά τις διάφορες φάσεις της αποψινής δοκιμασίας του στα χέρια της Εύας και όχι μόνον...

     Το ίδιο αξιόπιστη η συμπεριφορά του δημιουργήματος του Συνασκουμένου μας Περικλή διαπιστώθηκε και σε "άλλα χέρια"...

     Βεβαίως, σύντομα το συγκεκριμένο Τόξο θα το δοκιμάσουμε και ...εφίππως, αφού είναι τόσο εύχρηστο όσο και ελαφρύ, όπως έδειξε στα χέρια της Εύας.

     Η ωραία αποψινή μας Προπόνηση ολοκληρώθηκε με βαδιστική άσκηση εγκαθιδρύσεως και απεγκαθιδρύσεως βέλους, από την Εύα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.