Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

AΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

 AΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



     Πολεμικό το σενάριο της τελευταίας προπονητικής ημερίδος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", με αποκρύψεις, κινητικές ασκήσεις πεδίου μάχης, βαρέα και εντελώς ανθυγιεινά ...Τόξα!

     "Σημεία των καιρών" θα λέγαμε, αλλά εξ όσων γνωρίζουμε το πολεμικό πνεύμα των Αδελφών Κερκυραίων Κενταύρων δεν επηρεάζεται από "επικαιρότητες", αλλά χαρακτηρίζεται από αυθυπαρξία.

     Κι ενώ ο ...καιρός αντίξοος, με φαινόμενα τα οποία παραπέμπουν σε κλειστό χώρο με κοψίδι, τσίπουρο και ...έγχορδο, οι ...αδίστακτοι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" άδραξαν Τόξα ...110# κι άρχισαν να μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας με τα βέλη επί του στόχου...

     Και, μετά από αυτά τα χαμόγελα είναι φυσικά και αναμενόμενα διότι, στο νησί των Φαιάκων, κυριαρχεί η χαρά της δράσεως μακράν ...βαλτωμάτων!

     Φονικό ...δίδυμο ο Χριστόφορος κι ο Γεώργιος το έδειξαν για άλλη μια φορά και καμία απόκρυψη δεν μπορεί να το ...κρύψει!

     Και το δίδυμο παραμένει φονικό υφ΄ οιανδήποτε δυσκολία τοξεύσεως, καταφέρνοντας να στείλει τα βέλη του εκεί που στοχεύει οδηγώντας και όσους ενδιαφέρονται στο "κίτρινο".

     Η προσήλωση στον σκοπό και η συνεχής εξάσκηση φέρνουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα κι αυτό προϋποθέτει θυσίες τις οποίες οι Κορφιάτες Συνασκούμενοι τις κάνουν και με το παραπάνω, απολαμβάνοντας και τους επιθυμητούς καρπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.