Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



     Μετά από κάποιες διακοπές των Προπονήσεων λόγω των βροχοπτώσεων σε έναν τόπο που πλήττεται από το φαινόμενο, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" ξαναβρέθηκαν στον προπονητικό τους χώρο για μια Προπόνηση που τιτλοφορήθηκε "Τα οφέλη του ...επιμένοντος".

     Όπου παγιώνεται ένας κύκλος σταθερώς Συνασκουμένων ο οποίος συνεισφέρει στην καθιέρωση κοινού προπονητικού προγράμματος και, εν γένει, Προπονητικής κι όταν η "μορφή" ενισχύεται με την επανάληψη, εκεί το αποτέλεσμα είναι αυτό που μας δίνει η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας".

     Η υπόθεση των πολεμικών τεχνών και της απολαύσεώς τους δεν είναι ζήτημα πληθύος, όγκου, μάζας και...σκορπίσματος, όπως ισχύει στα ευτελή δημοκρατικά υποπροϊόντα, αλλά θέμα ποιότητος η οποία, δυστυχώς, δεν διατίθεται σε "οικονομικές συσκευασίες" στις υπεραγορές!

     Και στη κοινότητα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" αυτή την ποιότητα την παρατηρούμε μέσα από το ομαδικό της έργο που διευθύνεται σοφά, επί πολλά χρόνια, από τον επικεφαλής της Συνασκούμενο Χριστόφορο Κασφίκη.

     Την ίδια, σταθερή, ποιότητα, διαπιστώνουμε και στη τελευταία Προπόνηση των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" που διεξήχθη εν μέσω "αναλαμπών" καιρικών φαινομένων, με την παρουσία "επιμενόντων" οι οποίο απολαμβάνουν τα οφέλη της επιμονής τους.

     Στην Κέρκυρα οι Κένταυροι δεν διαθέτουν Ίππο, όμως υπηρετούν το Τόξο κατά τον ιδανικότερο τρόπο και κάθε φορά οι Προπονήσεις τους μας διδάσκουν πολλά! Τους ευχαριστούμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.