Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΙΠΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΙΠΠΕΥΤΗΡΙΟΥ

ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ



     Μερίμνη του Αρχηγού Ομάδος Εφιπποτοξότη Αντώνη Διαγούπη, αύριο, επανεκκινούν τα μαθήματα Ιππευτηρίου στον νέο μας χώρο ο οποίος, αν και ακόμη δεν είναι πλήρως έτοιμος, εντούτοις, μπορεί να υποδεχθεί τις δράσεις μας.

     Το αυριανό μάθημα είναι το σημαντικότερο εξ όλων των ιππικών μαθημάτων διότι αποτελεί το "κλειδί" της πρώτης επαφής μας με έναν Ίππο με τον οποίο δεν είμαστε εξοικειωμένοι, σε έναν χώρο με τον οποίο, επίσης, δεν είμεθα εξοικειωμένοι. Θα αναλάβουμε λοιπόν, υπευθύνως, δυο άγραφους "πίνακες", τον Ίππο και τον χώρο, στους οποίους θα αρχίσουμε να "εγγράφουμε" εκείνα τα οποία εμείς κρίνουμε σκόπιμα να "εγγράψουμε" ώστε η συνέχιση της σχέσεώς μας με τον Ίππο (αλλά και τον χώρο) να είναι ΑΣΦΑΛΗΣ και ΚΑΡΠΟΦΟΡΟΣ.

     Ειδικώς το αυριανό μάθημα θα διεξαχθεί από τον Ιδρυτή της Ομάδος ως παράδοση προς τον Αρχηγό της Ομάδος και όσους θα ήθελαν να προετοιμασθούν ως μέλλοντες Εκπαιδευτές διότι αποτελεί "πατρόν" το οποίο έχει γενικήν εφαρμογή κατά την σχεδίαση και τους χειρισμούς. Το περιεχόμενό του θα είναι σημαντικότατο για όλους όσους θα ήθελαν στο μέλλον να εγκαθιδρύουν ασφαλή σχέση συνεργασίας με τον Ίππο. Κατά την μεγαλύτερην έκτασή του θα είναι εργασία εδάφους στην οποία όλοι οι παρόντες θα αναλάβουν μέρος της. Σύσταση της Σχολής είναι να το παρακολουθήσουν όσον το δυνατόν περισσότεροι κατόπιν επικοινωνίας με τον Αρχηγό Ομάδος, Εφιπποτοξότη Αντώνη Διαγούπη (τ. 6942898982). Περιττή κάθε υπόμνηση για την υποχρεωτικότητα αμφιέσεως Ομάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.