Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

 ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ



     Mε "σύρραξη" Μελών και Φίλων της Ομάδος στο νέο μας χώρο, συνεχίσθηκαν για δεύτερη μέρα οι εργασίες διαμορφώσεως, με την πρωταγωνιστική συμμετοχή των Αδελφών "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης" που βρέθηκαν κοντά μας για να μας βοηθήσουν.
     Πράγματι πολύτιμη η συμβολή των "Ελλήνων Κενταύρων Σπάρτης" στην "σπονδυλοδεσία" του μεταλλικού σκελετού της υπό κατασκευή φάτνης με την ακάματη πολύωρην εργασία οξυγονοκολλήσεως του Αρχηγού του Παραρτήματος, Εφιπποτοξότη Δημήτρη Έρη!
      Η έμπρακτη αλληλεγγύη των ...όπου γης "Ελλήνων Κενταύρων" σήμερα έδωσε ένα ακόμη δείγμα υλοποιήσεως!
     Όλοι οι προσελθόντες, καθένας με το τρόπο του, συνεισέφεραν σε ανεκτίμητο έργο μέχρι τη δύση του ηλίου και προς όλους η Σχολή των Αθηνών αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει ευγνώμονες ευχαριστίες.
     Ακάματος, όπως πάντα, ο Αρχηγός της Σχολής των Αθηνών παραμένει ένα ζωντανό παράδειγμα εργώδους προσφοράς μέχρι σημείου να προκαλεί την ανησυχία όσων τον παρατηρούν  για κίνδυνο υπερκοπώσεως.
     Σε κάθε περίπτωση, όμως, η εικόνα ενός πολύβοου εργοταξίου με τον Αντώνη, τους δύο Δημήτρηδες, τον Σταύρο, τον Γιώργο, τον Φώντα και τον Νίκο που σήμερα ξέχασε την έδρα του ως εκπαιδευτικός λειτουργός και ανέλαβε ρόλο ...μπετατζή παίρνοντας ...αγκαλιά τη ...μπετονιέρα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν συναρπαστική.
      Βεβαίως, ο Αρχηγός της Σχολής των Αθηνών Εφιπποτοξότης Αντώνης Διαγούπης και Οικοδεσπότης, δεν παρέλειψε και την φιλοξενία των όσων μας τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους, μεριμνώντας για το "κάψιμο των ...κάρβουνων" προς παρασκευήν εδεσμάτων.
     Μάλιστα, από το όλο ...τσίκνισμα, κάποιοι ένιωσαν ότι βρίσκονται στο Βαρανάσι, στις όχθες του Γάγγη μπροστά σε ομαδική αποτέφρωση αλλά, ...τέλος πάντων! Η Ινδία πέφτει λίγο μακρύτερα από τη ...Βάρη!
     Ζώντας μέσα σε ένα πελώριο φυσικό χώρο εκατοντάδων στρεμμάτων τα ντουμάνια δεν αποτελούν αισθητό πρόβλημα κι η ανεξάντλητη χλωροφύλλη, εν τέλει, μας εξασφαλίζει επάρκεια πεντακάθαρου οξυγόνου ώσυε να μας προστατεύει από κάθε, εποχικό, "κακό".
     Ο απέραντος, περιφραγμένος ελαιώνας που μας περιβάλλει με τις αναπεπταμένες εκτάσεις ολόδροσου γρασιδιού είναι ό,τι καλύτερο για την απόσειση μοδάτων "κινδύνων" και διατηρήσεως της υγείας μας.

Πλήρες Φωτογραφικό Λέυκωμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.