Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
ΤΟΞΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
&
ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ


     Η Ομάδα των «Ελλήνων Κενταύρων» αποδίδει μεγάλην έμφαση και προσοχή στην ποιότητα της εκπαιδεύσεως των Μελών της, επιμένοντας να είναι ωφέλιμη και ουσιαστική, επιλέγοντας πάντοτε τους αξιότερους Δασκάλους και τις αποτελεσματικότερες προσεγγίσεις καθ΄ όλο το εφιπποτοξοτικό αντικείμενο αλλά και την Σχολή Ιππικού Θεάτρου. Και όπως ήδη έχει εξαγγελθεί από 18ης Απριλίου ε.έ. ανακύπτουν νέες συνθήκες τοξευτικής προπονητικής για την Ομάδα των Αθηνών οι οποίες καθιερώνονται από σήμερα με τα Θυρανοίξια του ιδιωτικού προπονητικού χώρου Τοξοβολίας, στον περίκλειστο αύλειο χώρο της έδρας της Ομάδος μας.


     Ο συγκεκριμένος αύλειος χώρος είναι πολυμορφικός επί τριών ετεροϋψών επιπέδων και παρέχει πάμπολλες προπονητικές δυνατότητες Τοξοβολίας για μία «Γραμμή Βολής» μέχρι έξι (6) Συνασκουμένων, διότι ο χώρος αυτός επιμερίζεται σε έξι διαφορετικά «διαμερίσματα» στα οποία μπορεί να ασκείται ταυτοχρόνως μια προπονητική τακτική διαρκούς «περιστροφικής ανακυκλώσεως» ώστε να μην απαιτούνται «νεκροί» χρόνοι αναμονής. Σε αυτά τα διαμερίσματα μπορούν να αναπτυχθούν Προπονήσεις ακόμη και μακρών αποστάσεων, έως και 40 μέτρων, ειδικές ασκήσεις, παιγνίδια κλπ, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις μιας, υψηλής στάθμης, τοξευτικής εκπαιδεύσεως.


     Από τις μέχρι τούδε δοκιμαστικές Προπονήσεις μας στον συγκεκριμένο χώρο, ακόμη και με ομαδικό χαρακτήρα, αντελήφθημεν ότι εν αυτώ είναι δυνατή η ανάπτυξη ωφελίμων προπονητικών προγραμμάτων για την αθηναϊκή ομάδα με αποτέλεσμα, από σήμερα, να τον δρομολογούμε ως επίκεντρο και ομαδικών Προπονήσεων, π α ρ α λ λ ή λ ω ς με τους λοιπούς υπαίθριους προπονητικούς χώρους τους οποίους μέχρι σήμερα χρησιμοποιούμε, τόσο στο κέντρο των Αθηνών όσο και οπουδήποτε.


     Κατόπιν όλων τούτων, οι Προπονήσεις Τοξοβολίας της αθηναϊκής Ομάδος θα διεξάγονται στον συγκεκριμένο, αύλειο, χώρο της έδρας της Ομάδος μας κάθε Κυριακή απόγευμα στις 17:00 μ.μ., εκτός και εάν υπάρξει διαφορετική ανακοίνωση, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:


     1. Για λόγους επαρκείας ζωτικού χώρου (Lebensraum) σε κάθε προπονητική ημερίδα δεν μπορούν να παρίστανται πλέον των 6 Συνασκουμένων.


     2. Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει εγκαίρως να επικοινωνεί και να δηλώνει την πρόθεση της παρουσίας του στο 6977764737 ώστε να υπολογίζεται στον αριθμό των συμμετεχόντων. Αυτό σημαίνει ότι υπολογιζόμενος στον αριθμό συμμετεχόντων θα πρέπει να τηρεί την υποχρέωση παρουσίας διότι με την δήλωσή του κρατά μία θέση από κάποιον άλλο Συνασκούμενο. Κατόπιν, δε, προσωπικής συνεννοήσεως ο υπεύθυνος της Ομάδος εφ΄ όσον δεν έχει υποχρέωση παρουσίας στο Ιππευτήριο θα μπορεί να ανταποκρίνεται και σε μεσοβδόμαδες Προπονήσεις (ατομικές ή όχι) για όποιον το επιθυμεί..


     3. Στον συγκεκριμένο χώρο μπορούν να ασκούνται μ ό ν ο ν εγγεγραμμένα Μέλη της Ομάδος και όχι επισκέπτες προς παρακολούθηση ή μύηση, όπως αυτό επιτρέπεται στις Προπονήσεις μας επί δημοσίων υπαιθρίων, εξωτερικών χώρων. Επ΄ αυτού μπορεί να ισχύσουν αιτιολογημένες εξαιρέσεις.


     7η Μαίου 2020, λοιπόν και ξεκινάμε τις Προπονήσεις Τοξοβολίας στον δικό μας δενδροφυτευμένο χώρο της έδρας της Ομάδος μας όπως προανεφέρθη. Αυτά τα Θυρανοίξια διασυνδέουν την σημερινή Πανσέληνο με τον ζωοδότην Ήλιο της προόδου των Μελών μας και σε αυτά αφιερώνουμε και τον «Ύμνο εις τον Βασιλέα Ήλιον» του Μεγίστου Ιουλιανού του Υπερβάτου τον οποίο, επί τη ευκαιρία των Θυρανοιξίων προσφέρουμε υπό μορφή pdf και αφιερώνουμε σε όλους τους «Έλληνες Κενταύρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.