Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΨΗΛΑ, ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!


     Αγαπημένος αλλά και αντιπροσωπευτικότατος "Κένταυρος" ο Μελέτης μας, από το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας", επιμένει στο ανήσυχο πνεύμα που χαρακτηρίζει όλη την Ομάδα μας και αποφάσισε να χαράξει νέους "δρόμους" αναζητήσεων σε πολύ μεγαλύτερο ...υψόμετρο από την επιφάνεια του εδάφους που φιλοξενεί την εφιπποτοξοτική μας δραστηριότητα.


     Εξαιρετικός φίλιππος αλλά και χειμερινός κολυμβητής, καλλιεργεί το δικό του ευγενέστατο Ήθος με κάθε ευκαιρία και αυτή την φορά επέλεξε το ...Παραπέντε!


     Ήδη εξετέλεσε την πρώτη του πτήση με παρέα τον Εκπαιδευτή του, έχοντας την ευκαιρία να θαυμάσει από ψηλά τα πανέμορφα τοπία της Λακωνίας.


     Κι επειδή μας έκανε να ζηλέψουμε με μια "ζήλεια" δημιουργική και γεμάτη ...εμπνεύσεις σκεφθήκαμε να τον "χρίσουμε" ως ανιχνευτική προφυλακή μας για μιαν ομαδική εμπειρία με Παραπέντε πάνω από την πανέμορφη Λακωνική γη και να οργανώσουμε ακόμη μια συναρπαστικήν ημερίδα όπως εκείνη στο Φαράγγι με την "HELLAS CANYON" καταρριχώμενοι και τοξεύοντες!  Εντάξει, Μελέτη, το έλαβες το ..."μήνυμα"?


     Ωστόσο, φίλτατε Συνασκούμενε, θερμά συγχαρητήρια για την τόλμη των αναζητήσεών σου αλλά και για το ότι φρόντισες να ανεβάσεις τόσο ψηλά και τον "πήχη" και την φανέλλα της Ομάδος μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.