Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ 
7- 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΣΠΑΘΗ – ΙΠΠΑΣΙΑ – ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ


     Όπως ήδη έχει προαναγγελθεί, το παρόν Σαββατοκύριακο 7 – 8 Σεπτεμβρίου 2019 αποτελεί το ομαδικό ξεκίνημα της εκπαιδευτικής ΙΒ’ Προπονητικής Περιόδου της Ομάδος των «Ελλήνων Κενταύρων» και είναι προγραμματισμένο ως εξής:


Σάββατο 7η Σεπτεμβρίου 2019:

11:45’ π.μ. Σχολή «ΚΟΡΙΟΛΑΝΟΣ» Σκιάθου 26 [Ηλιούπολη]  όπου θα παρακολουθήσουμε δωρεάν, από τον Μετρ Γ. Ζαχαρόπουλο, μάθημα Ισπανικής Σπαθασκίας μέχρι τις 13:00 μ.μ.
14:00 μ.μ. Μαθήματα Ιππασίας και εκπαίδευση Έφιππης Τοξοβολίας στο Ιππευτήριο (Καλύβια) μετά το πέρας των οποίων αναχωρούμε για διανυκτέρευση στην Χαλκίδα.

Κυριακή 8η Σεπτεμβρίου 2019-09-01

09:00 π.μ.  Έναρξη μαθημάτων Ιππασίας και εκπαιδεύσεως στην Έφιππη Τοξοβολία στην Κοιλάδα της Χαλκίδος μετά το πέρας των οποίων θα ακολουθήσει Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:

Και το Σάββατο ("ΚΟΡΙΟΛΑΝΟΣ" και ΙΠΠΕΥΤΗΡΙΟ) και την Κυριακή (ΧΑΛΚΙΔΑ) μπορούν να λάβουν μέρος όσοι επιθυμούν από την Ομάδα της Αθήνας και της Χαλκίδος και για όποιο μέρος επιθυμούν (π.χ. μόνο για την παρακολούθηση της Σπαθασκίας, ή, μόνον για να ιππεύσουν στο Ιππευτήριο). Επί πλέον πληροφορίες για όσους θελήσουν να λάβουν μέρος, είτε στο ειδικό (δωρεάν) μάθημα Ισπανικής Σπαθασκίας στην Αθήνα, είτε στα μαθήματα Ιππευτηρίων, (Aττικής ή Χαλκίδος) είτε στην Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας (Χαλκίδα) στο φορητό 6977764737.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.